Hoe luister ik naar Pandora-zenders op mijn Fitbit-horloge?

Met de Pandora-app op de Fitbit Ionic-, Fitbit Sense- en Fitbit Versa-serie*, kun je je meest afgespeelde Pandora-zenders of populaire samengestelde work-outzenders direct downloaden naar je smartwatch. Sluit een Bluetooth-koptelefoon of een ander Bluetooth-audioapparaat aan om naar je muziek te luisteren, nadat je zenders hebt gedownload.

*Deze functie is niet beschikbaar voor de Fitbit Versa Lite Edition.

Let op dat je een betaald Pandora-abonnement en een wifiverbinding moet hebben om zenders te downloaden.

Voor informatie over hoe je persoonlijke muziek en audiobestanden kunt downloaden met de Muziek-app , zie Hoe beluister ik muziek en podcasts op mijn Fitbit-smartwatch?