Hoe luister ik naar Pandora-zenders op mijn Fitbit-horloge?

Met de Pandora-app op de Fitbit Ionic- en Fitbit Versa-serie*, kun je je meest afgespeelde Pandora-zenders of populaire samengestelde work-outzenders direct downloaden naar je horloge. Sluit een Bluetooth-koptelefoon of een ander Bluetooth-audioapparaat aan om naar je muziek te luisteren, nadat je zenders hebt gedownload. Momenteel is deze functie beschikbaar voor klanten in de Verenigde Staten.

*Deze functie is niet beschikbaar op Fitbit Versa Lite Edition.

Let op dat je een betaald Pandora-abonnement en een wifiverbinding moet hebben om zenders te downloaden.

Voor informatie over hoe je persoonlijke muziek en audiobestanden met de Muziek-app kunt downloaden, ga je naar Hoe beluister ik muziek en podcasts op mijn Fitbit-horloge?