Wat betekent het pictogram op mijn Aria 2?

Article Text

Lees meer over wat de pictogrammen op de Fitbit Aria 2 zoal betekenen en waarom ze verschijnen. Zie voor foutmeldingen Wat betekent het foutbericht op mijn weegschaal? Meer informatie over gebruikerspictogrammen vind je onder Hoe stel ik mijn Fitbit-apparaat in?

In de volgende tabel vind je de pictogrammen die je op je weegschaal kunt zien verschijnen.

PictogramBetekenis
Afbeelding door gebruiker toegevoegdHet wegen is voltooid. Stap van de weegschaal.
Afbeelding door gebruiker toegevoegdDe weegschaal was nog niet klaar met wegen. Stap weer op de weegschaal om het wegen te voltooien.
Afbeelding door gebruiker toegevoegdJe metingen komen sterk overeen met die van een andere gebruiker en de weegschaal weet niet precies wie je bent. Als het getoonde gebruikerspictogram van jou is, tik dan met je voet tegen de rechterkant van de weegschaal. Is het pictogram niet van jou, tik dan tegen de linkerkant.
Afbeelding door gebruiker toegevoegdJe weegschaal is verbonden met het wifinetwerk.
Afbeelding door gebruiker toegevoegdof Afbeelding door gebruiker toegevoegdDe weegschaal heeft verbinding gemaakt met het wifinetwerk of heeft een update geïnstalleerd.
Afbeelding door gebruiker toegevoegdDe weegschaal kon geen verbinding maken met het wifinetwerk of is er niet in geslaagd een update te installeren. Zie voor meer informatie 'Wat betekent het foutbericht op mijn weegschaal?'
Afbeelding door gebruiker toegevoegdDe weegschaal gaat in stand-bymodus totdat je er weer op gaat staan.
Afbeelding door gebruiker toegevoegdDe weegschaal is bezig met het installeren van een update. Wacht totdat dit afgelopen is voordat je erop gaat staan.
Afbeelding door gebruiker toegevoegdTerwijl je wordt gewogen, is de weegschaal bezig met kalibreren. Stap pas van de weegschaal als je gewicht verschijnt.
Afbeelding door gebruiker toegevoegdJe gewicht is niet in balans. Leun of beweeg in de richting van de pijl.
Afbeelding door gebruiker toegevoegdDe weegschaal is bezig met de synchronisatie van je Fitbit-account.
Laatst bijgewerkt: March 8, 2019