Wat betekent het pictogram op mijn Aria 2?

Lees meer over wat de pictogrammen op de Fitbit Aria 2 zoal betekenen en waarom ze verschijnen.

Zie voor foutmeldingen Waarom werkt mijn Fitbit-weegschaal niet? Meer informatie over gebruikerspictogrammen vind je onder Hoe stel ik mijn Fitbit-apparaat in?

In de volgende tabel vind je de pictogrammen die je op je weegschaal kunt zien verschijnen.

Pictogram Betekenis
Het wegen is voltooid. Stap van de weegschaal.
De weegschaal was nog niet klaar met wegen. Stap weer op de weegschaal om het wegen te voltooien.
Je metingen komen sterk overeen met die van een andere gebruiker en de weegschaal weet niet precies wie je bent. Als het getoonde gebruikerspictogram van jou is, tik dan met je voet tegen de rechterkant van de weegschaal. Is het pictogram niet van jou, tik dan tegen de linkerkant.
Je weegschaal is verbonden met het wifinetwerk.

of

De weegschaal heeft verbinding gemaakt met het wifinetwerk of heeft een update geïnstalleerd.
De weegschaal kon geen verbinding maken met het wifinetwerk of is er niet in geslaagd een update te installeren. Ga voor meer informatie naar Waarom werkt mijn Fitbit-weegschaal niet?
De weegschaal gaat in stand-bymodus totdat je er weer op gaat staan.
De weegschaal is bezig met het installeren van een update. Wacht totdat dit afgelopen is voordat je erop gaat staan.
Terwijl je wordt gewogen, is de weegschaal bezig met kalibreren. Stap pas van de weegschaal als je gewicht verschijnt.
Je gewicht is niet in balans. Leun of beweeg in de richting van de pijl.
De weegschaal is bezig met de synchronisatie van je Fitbit-account.