Waarom kan ik geen muziek en podcasts naar mijn Fitbit-horloge downloaden?

Om muziek met de Muziek-app toe te voegen aan je smartwatch volg je de stappen in Hoe beluister ik muziek en podcasts op mijn Fitbit-smartwatch? Als je geen afspeellijsten kunt downloaden naar je smartwatch, raadpleeg je de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Voor stappen voor het oplossen van problemen met Deezer, ga je naar Hoe luister ik naar Deezer-afspeellijsten op mijn Fitbit-horloge?

Voor stappen voor het oplossen van problemen met Pandora, ga je naar Hoe luister ik naar Pandora-zenders op mijn Fitbit-horloge?

Problemen oplossen

Zorg ervoor dat je wifi-netwerk correct functioneert en dat je netwerktype compatibel is met je horloge. Volg de instructies in Waarom kan mijn Fitbit-horloge niet verbonden worden met wifi?

Nadat je hebt gecontroleerd dat je netwerk compatibel is, sluit je je horloge aan op de oplader en zorg je ervoor dat het zich binnen het bereik van je wifi-netwerk bevindt. Houd je horloge dichter bij de router voor een sterkere verbinding.

Wifi werkt niet op je smartwatch als het batterijniveau lager is dan ongeveer 25%.