Welke telefoons en tablets kan ik gebruiken met mijn Fitbit-horloge of -tracker?

Voor het instellen, synchroniseren en ontvangen van meldingen en om te profiteren van andere functies van je Fitbit-apparaat, moet je de Fitbit-app op een compatibele telefoon of tablet installeren. De Fitbit-app is compatibel met de meeste populaire telefoons en tablets. We voegen continue meer apparaten toe en verbeteren onze comptabiliteit, dus als je je apparaat niet ziet op de lijst, kom dan binnenkort terug.

Als alternatief kun je de Fitbit-app voor Windows 10 op je computer gebruiken, de Fitbit Connect om met een Mac-computer te synchroniseren of Windows 8.1-computer voor toegang tot je gegevens en om gebruik te maken van de vele functies van je Fitbit-apparaat. Ga voor meer informatie naar Hoe stel ik mijn Fitbit-apparaat in?