Welke telefoons en tablets kan ik gebruiken met mijn Fitbit-horloge of -tracker?

Information

Article Text

Voor het instellen, synchroniseren en ontvangen van meldingen en om te profiteren van andere functies van je Fitbit-apparaat, moet je de Fitbit-app op een compatibele telefoon of tablet installeren. De Fitbit-app is compatibel met de meeste populaire telefoons en tablets. We voegen continu meer apparaten toe en verbeteren onze comptabiliteit, dus als je je apparaat niet ziet op de lijst, kom dan binnenkort terug.

Als alternatief kun je de Fitbit-app voor Windows 10 op je computer gebruiken, de Fitbit Connect om met een Mac-computer te synchroniseren of Windows 8.1-computer voor toegang tot je gegevens en om gebruik te maken van de vele functies van je Fitbit-apparaat. Ga voor meer informatie naar Hoe stel ik mijn Fitbit-apparaat in?

Zorg ervoor dat je het volgende hebt om Fitbit Versa 2 in te stellen en te synchroniseren:
* iPhone of iPad (iOS 11 of hoger) of Android-telefoon (OS 7 of hoger)
* Nieuwste versie van de Fitbit-app.

Is het besturingssysteem van mijn telefoon compatibel met de Fitbit-app?

Om de Fitbit-app te gebruiken moet één van de volgende besturingssystemen op je telefoon of tablet geïnstalleerd zijn:

• Apple iOS 11 of hoger
  • Android OS 7.0 of hoger
  • Windows 10-versie 1607.0 of hoger

Welke apparaten zijn compatibel met de Fitbit-app?

De volgende telefoons en tablets zijn volledig compatibel met Fitbit-apparaten. We voegen continu meer apparaten toe, dus als je je apparaat hier niet ziet, kom dan binnenkort terug.
  • Apple-apparaten
    iPhone XS MaxiPhone 6SiPad Air
    iPhone XSiPhone 6 PlusiPad Air 2
    iPhone XRiPhone 6
    iPhone XiPhone 5S
    iPhone 8 PlusiPad Pro 12,9 inch
    iPhone 8iPad Pro 9,7 inch
    iPhone 7 PlusiPad Mini 4th gen
    iPhone 7    iPad Mini 3rd gen
    iPhone SEiPad Mini 2nd gen
    iPhone 6S PlusiPod Touch 6th gen
  • Android-apparaten
    Coolpad
    1S
    Google
    Nexus 5xPixelPixel 3
    Nexus 6Pixel XLPixel 3 XL
    Nexus 6pPixel 2
    Nexus 9Pixel 2 XL
    HTC
    One M9
    Huawei
    Honor 6XP20 Lite*Mate 9
    Honor 8P20 Pro
    P30 ProP10

* Voor meer informatie over het gebruik van de Fitbit
    -app je Huawei P20 Lite-telefoon, bekijk je
    Hoe gebruik ik de Fitbit-app op mijn Huawei P20 Lite-telefoon?

Lenovo
    Vibe X2Vibe Z2 Pro
    LG
    V10G6
    Motorola
    Droid Turbo 2Moto ZX4
    G5S
    OnePlus
    OnePlus 6
    Oppo
    R17 ProRenoReno Z
    Samsung
    Galaxy S10Galaxy S8Galaxy Note 5
    Galaxy S10+Galaxy A8Galaxy J3
    Galaxy S10eGalaxy S7 EdgeGalaxy A6
    Galaxy S9+Galaxy S7Galaxy Note 9
    Galaxy S9Galaxy S6 Edge
    Galaxy S8+Galaxy S6
    Sony
    Xperia XAXperia XZXperia XZ2
  • Windows 10-apparaten
    Microsoft
    Lumia 1520Lumia 1320Lumia Icon
    Lumia 1020Lumia 950 XLLumia 950
    Lumia 930Lumia 928Lumia 925
    Lumia 920Lumia 830Lumia 822
    Lumia 820Lumia 735Lumia 730
    Lumia 720Lumia 650Lumia 640 XL
    Lumia 640Lumia 635Lumia 630
    Lumia 625Lumia 620Lumia 550
    Lumia 535Lumia 532Lumia 530
    Lumia 525Lumia 521Lumia 520
    Lumia 435
    Blu
    Win HDWin JR
    HTC
    8X8S8XT
    Samsung
    Ativ SEAtiv S

Welke apparaten zijn niet compatibel met de Fitbit-app?

Vanwege bluetooth-problemen die voorkomen dat bepaalde apparaten, zoals Fitbit-apparaten, worden gesynchroniseerd, zijn onze producten niet compatibel met de volgende telefoons:
  • Huawei P8 Lite
  • Huawei P9 Lite
  • Xiaomi Mi 6
Laatst bijgewerkt: February 4, 2020