Wat moet ik weten over het gebruik van de Fitbit-app op mijn Android-telefoon?

Opmerking: Werk je Android-telefoon bij naar de meest recente OS-versie om gebruik te maken van de nieuwste functies in de Fitbit-app. Als het besturingssysteem op je telefoon niet wordt ondersteund, kun je de Fitbit-app gebruiken, maar kun je deze niet opnieuw installeren nadat je de app hebt verwijdert. Zie voor OS-vereisten Apparaten die compatibel zijn met Fitbit.

Als je een Fitbit Charge 4, Fitbit Charge 5, Fitbit Inspire 2, Fitbit Luxe, Fitbit Sense, Fitbit Versa 2 of Fitbit Versa 3 installeert, verschijnt er een melding op je telefoon om het installatieproces te starten. Ga voor meer informatie naar Hoe stel ik mijn Fitbit-apparaat in?