Wat moet ik weten over het gebruik van de Fitbit-app op mijn Android-telefoon?

Opmerking: Werk je Android-telefoon bij naar de meest recente OS-versie om gebruik te maken van de nieuwste functies in de Fitbit-app. Als het besturingssysteem op je telefoon niet wordt ondersteund, kun je de Fitbit-app gebruiken, maar kun je deze niet opnieuw installeren nadat je de app hebt verwijdert. Zie voor OS-vereisten Apparaten die compatibel zijn met Fitbit.

Als je een Fitbit Charge 4, Fitbit Charge 5, Fitbit Inspire 2, Fitbit Inspire 3, Fitbit Luxe, Fitbit Sense, Fitbit Sense 2, Fitbit Versa 2, Fitbit Versa 3 of Fitbit Versa 4 instelt, verschijnt er een melding op je telefoon om het installatieproces te starten. Ga voor meer informatie naar Hoe stel ik mijn Fitbit-apparaat in?