Wat moet ik weten over het gebruik van de Fitbit-app op mijn Android-telefoon?

Voor informatie over welke apparaten de Fitbit-app voor Android ondersteunen, ga je naar Apparaten die compatibel zijn met Fitbit.

Opmerking: als je een Fitbit Charge 4, Fitbit Inspire 2, Fitbit Sense, Fitbit Versa 2 of Fitbit Versa 3 installeert, verschijnt er een melding op je telefoon om het installatieproces te starten. Ga voor meer informatie naar Hoe stel ik mijn Fitbit-apparaat in?