Wat moet ik weten over het gebruik van de Fitbit-app op mijn Android-telefoon?

Ga voor de nieuwste lijst met apparaten die de Fitbit-app voor Android ondersteunen naar Welke telefoons en tablets kan ik gebruiken met mijn Fitbit-horloge of -tracker?

Opmerking: als je een Fitbit Charge 4 of Fitbit Versa 2 installeert, verschijnt er een melding op je telefoon om het installatieproces te starten. Ga voor meer informatie naar Hoe stel ik mijn Fitbit-apparaat in?