Hoe verwijder ik een Fitbit-apparaat van mijn account?

Article Text
Wanneer je het Fitbit-apparaat uit je account verwijdert, worden alle gegevens die je niet hebt gesynchroniseerd verwijderd. Voor meer informatie over het synchroniseren van je Fitbit-apparaat ga je naar Hoe synchroniseren Fitbit-apparaten de data?

Als je je horloge, weegschaal of koptelefoon aan iemand anders geeft, dien je je gegevens te verwijderen. Sommige Fitbit-apparaten staan toe dat de volledige gegevens die op je apparaat zijn opgeslagen worden verwijderd. Voor meer informatie, zie Hoe verwijder ik de gegevens van mijn Fitbit-apparaat? Voor alle andere Fitbit-aparaten worden alle gegevens gewist wanneer het apparaat wordt gekoppeld aan een nieuw account. Zie voor meer informatie Hoe verwijder ik mijn gegevens?

Zie voor meer informatie over het geven van je Fitbit-apparaat aan iemand anders of over het krijgen van een apparaat dat al door iemand is gebruikt onze blog Een gebruikt Fitbit-apparaat geven of ontvangen? Met deze eenvoudige stappen kun je een frisse start maken.

Een Fitbit-apparaat uit je account verwijderen:
  • iPhones en iPads
    1. Tik op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd en tik op je profielafbeelding.
    2. Tik op de afbeelding van het apparaat dat je wilt verwijderen, scrol vervolgens naar beneden en tik op de optie om het apparaat te verwijderen.
    3. Volg de instructies op het scherm om het apparaat uit je account te verwijderen.
    Let op: Als je een iPhone gebruikt en je een Fitbit Aria-weegschaal uit je account wil verwijderen, dien je jezelf eerst als gebruiker van de weegschaal te verwijderen. Ga voor instructies naar Hoe verwijder ik iemand van mijn weegschaal?
  • Android-telefoons
    1. Tik op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd en tik op je profielafbeelding.
    2. Tik op de afbeelding van het apparaat dat je wilt verwijderen.
    3. Tik op het prullenbakicoon.
    4. Volg de instructies op het scherm om het apparaat uit je account te verwijderen.
  • Windows 10-apparaten
    1. Ga naar het dashboard van de Fitbit-app en tik op het accountpictogram Afbeelding door gebruiker toegevoegd.
    2. Tik op de afbeelding van het apparaat dat je wilt verwijderen, scrol vervolgens naar beneden en tik op de optie om het apparaat te verwijderen.
    3. Volg de instructies op het scherm om het apparaat uit je account te verwijderen.
  • fitbit.com-dashboard
    1. Ga naar het dashboard op Fitbit.com en klik op het tandwielpictogram Afbeelding door gebruiker toegevoegd.
    2. Klik op de afbeelding van het apparaat dat je wilt verwijderen.
    3. Klik onderaan de pagina op de optie om het apparaat te verwijderen.
    4. Volg de instructies op het scherm om het apparaat uit je account te verwijderen.
Laatst bijgewerkt: August 12, 2019