Hoe verwijder ik een Fitbit-apparaat van mijn account?

Je kunt een Fitbit-apparaat uit je account verwijderen. Wanneer je het Fitbit-apparaat verwijdert, worden alle gegevens die je niet hebt gesynchroniseerd verwijderd. Voor meer informatie over het synchroniseren van je Fitbit-apparaat ga je naar Hoe synchroniseren Fitbit-apparaten hun gegevens?

Als je je horloge, weegschaal of koptelefoon aan iemand anders geeft, dien je je gegevens te verwijderen. Sommige Fitbit-apparaten staan toe dat de volledige gegevens die op je apparaat zijn opgeslagen worden verwijderd. Ga voor meer informatie naar Hoe wis ik mijn Fitbit-apparaat? Voor alle andere Fitbit-aparaten worden alle gegevens gewist wanneer het apparaat wordt gekoppeld aan een nieuw account. Ga voor meer informatie naar Hoe kan ik mijn Fitbit-gegevens en -activiteiten toevoegen, wijzigen of verwijderen?

Zie voor meer informatie over het geven van je Fitbit-apparaat aan iemand anders of over het krijgen van een apparaat dat al door iemand is gebruikt onze blog Een gebruikt Fitbit-apparaat geven of ontvangen? Met deze eenvoudige stappen kun je een frisse start maken.

Kies je apparaat hieronder om je Fitbit-apparaat uit je account te verwijderen.