Hoe luister ik naar Deezer-afspeellijsten op mijn Fitbit-horloge?

Met de Deezer-app op de Fitbit Ionic, Fitbit Sense en Fitbit Versa kun je Deezer-afspeellijsten en Flow rechtstreeks naar je smartwatch downloaden. Verbind na het downloaden van muziek je Bluetooth-koptelefoon of -luidsprekers om naar je muziek te luisteren.

*Deze functie is niet beschikbaar op de Fitbit Versa Lite Edition.

Let op dat je een betaald Deezer-abonnement en een wifiverbinding moet hebben om muziek te downloaden.

Voor informatie over hoe je persoonlijke muziek en audiobestanden kunt downloaden met de Muziek-app , zie Hoe beluister ik muziek en podcasts op mijn Fitbit-smartwatch?