Hoe luister ik naar Deezer-afspeellijsten op mijn Fitbit-horloge?

Met de Deezer-app op de Fitbit Ionic kun je je eigen Deezer-afspeellijsten en Flow downloaden naar de Fitbit Ionic- en Fitbit Versa-serie*. Sluit de Bluetooth-koptelefoon of -speakers aan om je muziek te beluisteren, nadat je de muziek hebt gedownload.

*Deze functie is niet beschikbaar op Fitbit Versa Lite Edition.

Let op dat je een betaald Deezer-abonnement en een wifiverbinding moet hebben om muziek te downloaden.

Voor informatie over hoe je persoonlijke muziek en audiobestanden met de Muziek-app kunt downloaden, ga je naar Hoe beluister ik muziek en podcasts op mijn Fitbit-horloge?