Hoe luister ik naar Deezer-afspeellijsten op mijn Fitbit-horloge?

Information

Article Text
Met de Deezer-app Afbeelding door gebruiker toegevoegd op de Fitbit Ionic kun je je eigen Deezer-afspeellijsten en Flow downloaden naar de Fitbit Ionic- en Fitbit Versa-serie* Sluit de Bluetooth-koptelefoon of -speakers aan om je muziek te beluisteren, nadat je de muziek hebt gedownload.
*Deze functie is niet beschikbaar op de Fitbit Versa Lite Edition.

Let op dat je een abonnement op Deezer en een wifiverbinding nodig hebt om muziek te downloaden.

Voor informatie over hoe je persoonlijke muziek en audiobestanden met de Muziek-app Afbeelding door gebruiker toegevoegd kunt downloaden, ga je naar Hoe beluister ik muziek en podcasts op mijn Fitbit-horloge?

Direct door naar:

Wie kan gebruikmaken van de Deezer-app?

De Deezer-app is beschikbaar voor gebruikers van Ionic, Versa en Versa 2 die een betaald Deezer-abonnement hebben. Ga voor meer informatie over Deezer-abonnementen naar deezer.com/offers.

Hoe installeer ik de Deezer-app?

In veel landen wordt de Deezer-app vooraf op horloges geïnstalleerd. Als de Deezer-app nog niet op je horloge is geïnstalleerd, ga je naar Hoe installeer en beheer ik apps op mijn Fitbit-horloge?  Voor meer informatie over de beschikbaarheid van Deezer per regio ga je naar support.deezer.com.

Hoe download ik Deezer-afspeellijsten naar mijn Fitbit-horloge?

Begin hier als je voor het eerst afspeellijsten downloadt naar je horloge. Als je al eerder afspeellijsten hebt gedownload, ga je direct door naar Hoe beheer ik Deezer-afspeellijsten op mijn Fitbit-horloge? voor informatie over het updaten van je afspeellijst.
  1. Als je dit nog niet hebt gedaan, zorg ervoor dat je horloge verbinding kan maken met je wifi-netwerk. Ga voor meer informatie naar Hoe verbind ik mijn Fitbit-horloge met wifi?
  2. Open de Deezer-app op je Fitbit-horloge. Als je de Deezer-app nog niet hebt, kun je deze downloaden vanuit de Fitbit-appgalerij.
  3. Als je een webbrowser op je telefoon, tablet of computer gebruikt, open je fitbit.com/deezer.
  4. Voer de activeringscode in die op je horloge wordt weergegeven. Als de activeringscode niet verschijnt bij het openen van de Deezer-app, ga je naar Ik heb problemen met het activeren van Deezer, wat moet ik doen?
  5. Als daarom wordt gevraagd, volg je de instructies op het scherm om in te loggen op je Fitbit-account en kies je je apparaat. Als je deze stap niet ziet, ga verder met stap 6.
  6. Volg de instructies op het scherm om in te loggen op je Deezer-account of maak een nieuw account.
  7. Tik in de Fitbit-app op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd > je profielafbeelding > de afbeelding van je apparaat > Media > Deezer.
  8. Tik op Muziek toevoegen om je Flow, belangrijkste afspeellijsten en persoonlijke afspeellijsten die je op Deezer hebt aangemaakt te zien. Als je geen afspeellijsten hebt aangemaakt of als favoriet hebt ingesteld, kun je dit in de Deezer-app voor mobiel of op de website doen.
  9. Tik op afspeellijsten om ze in de wachtrij te plaatsen om te downloaden.
  10. Sluit je smartwatch aan op de oplader. Muziek wordt automatisch gedownload als het horloge aan het opladen is en zich binnen het bereik van je wifinetwerk bevindt. Je kunt ook op het menupictogram Afbeelding door gebruiker toegevoegd tikken > Nu synchroniseren in het Deezer-gedeelte van de Fitbit-app om de afspeellijsten op je horloge te plaatsen. Afhankelijk van de hoeveelheid muziek die wordt gedownload, kan dit proces enkele minuten of langer duren. Controleer de voortgang van de download op het scherm van het horloge of in de Fitbit-app (als je telefoon zich binnen het Bluetooth-bereik bevindt). Je kunt naar muziek van Deezer luisteren en deze downloaden op je telefoon of computer terwijl je wacht tot je download voltooid is.
Wi-Fi werkt niet op je horloge als de batterij nog maar 25% of minder capaciteit heeft.

Ik heb problemen met het activeren van Deezer, wat moet ik doen?

Wanneer je Deezer instelt, open de Deezer-app op je horloge om de activeringscode weer te geven. Als de activeringscode niet verschijnt:
  1. Zorg ervoor dat het apparaat waarmee je je horloge hebt gekoppeld in de buurt is met Bluetooth aan.
  2. Als de code nog steeds niet verschijnt, druk je op de terug-knop op je horloge en open je de Deezer-app opnieuw.
Zie je een code op je horloge, maar kun je die niet invoeren op https://www.fitbit.com/deezer, controleer dan of je de code gebruikt die op je horloge wordt weergegeven. Elke code is gekoppeld aan een specifieke gebruiker en een specifiek apparaat en verloopt na enkele minuten. Lukt het je niet om Deezer te activeren, neem dan contact op met de Klantenservice.

Als de activeringscode op je horloge blijft staan nadat je deze op https://www.fitbit.com/deezer hebt geactiveerd:
  1. Zorg ervoor dat het apparaat waarmee je je horloge hebt gekoppeld in de buurt is met Bluetooth aan.
  2. Kies in de Fitbit-app de Deezer-afspeellijsten die je wilt downloaden en plaats je horloge op de lader binnen het bereik van je Wi-Fi-netwerk.
  3. Als de activeringscode niet vanzelf verdwijnt, druk je op de terug-knop op je horloge en open je de Deezer-app opnieuw.
Let op dat je een betaald Deezer-abonnement moet hebben om afspeellijsten naar je horloge te downloaden.

Hoe luister ik naar Deezer-afspeellijsten op mijn Fitbit-horloge?

Je afspeellijsten beluisteren:
  1. Sluit een Bluetooth-audioapparaat, zoals een Fitbit Flyer-koptelefoon of een Bluetooth-speaker, aan op je horloge, nadat je je afspeellijsten hebt gedownload. Ga voor meer informatie naar Hoe verbind ik Bluetooth-audioapparaten met mijn Fitbit-horloge?
  2. Open de Deezer-app op je horloge en tik op de afspeelknop naast een afspeellijst om de muziek in die afspeellijst af te spelen. Je kunt ook op de naam van de afspeellijst tikken om de lijst met nummers te zien. Let op dat je misschien naar beneden moet scrollen om alles in je afspeellijst te zien.
  3. Tik in de lijst met nummers binnen een afspeellijst op Shuffle of tik op een afzonderlijk nummer om dat af te spelen. Het equalizerpictogram Afbeelding door gebruiker toegevoegd geeft aan welk nummer wordt afgespeeld.
  4. Terwijl de muziek wordt afgespeeld, speel of pauzeer het nummer of tik op de pijlpictogrammen om naar het volgende of vorige nummer te gaan (het is niet mogelijk om naar een vorig nummer te gaan als je naar Flow luistert). Druk op de pictogrammen '+' en '-' om het volume te regelen.
  5. Als je extra bedieningselementen wilt openen, tik je op het 3-stippenpictogram. Je kunt hier het Bluetooth-audioapparaat wijzigen.
  6. Druk op de terug-knop en tik op een afspeellijst, als je naar een andere afspeellijst wilt luisteren. Let op dat je de Deezer-app mogelijk opnieuw moet openen om een andere afspeellijst te kiezen.
Let op: Open de muziekbediening om een ander nummer te kiezen of het volume te regelen. Houd vanaf een willekeurig scherm de terug-knop ingedrukt en veeg naar rechts op je horloge om naar het muziekbedieningsscherm te gaan in plaats van de Deezer-app te openen.

Hoe beheer ik Deezer-afspeellijsten op mijn Fitbit-horloge?

Afspeellijsten worden automatisch bijgewerkt en Flow wordt dagelijks bijgewerkt als het horloge wordt opgeladen en zich binnen het bereik van je Wi-Fi-netwerk bevindt. Aanpassen welke afspeellijsten op je horloge worden opgeslagen:
  1. Tik in de Fitbit-app op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd > je profielafbeelding > de afbeelding van je apparaat > Media > Deezer.
  2. Als je een afspeellijst wilt verwijderen, veeg je deze naar links en tik je op Verwijderen. Als je een afspeellijst wilt toevoegen, tik je op Muziek toevoegen en selecteer je de afspeellijsten die je wilt downloaden. Alleen de content die nog niet is gedownload naar je horloge wordt weergegeven.
  3. Sluit je smartwatch aan op de oplader. Afspeellijsten worden automatisch gedownload als het horloge aan het opladen is en zich binnen het bereik van je wifinetwerk bevindt. Je kunt ook op het menupictogram tikken Afbeelding door gebruiker toegevoegd > Nu synchroniseren in het Deezer-gedeelte van de Fitbit-app om de afspeellijsten op je horloge te plaatsen. Om synchroniseren te forceren, moet het apparaat dat aan je horloge is gekoppeld in de buurt liggen en bluetooth moet zijn ingeschakeld.

Waarom verschijnt mijn Flow niet in de Fitbit-app?

Flow is een gepersonaliseerde soundtrack die is gebaseerd op de muziek die je aan je favorieten toevoegt. Als dit de eerste keer is dat je Deezer gebruikt, kan het daarom een dag of twee duren voordat Flow verschijnt en kan worden gedownload naar de Fitbit-app. Voor meer informatie over Flow bekijk je support.deezer.com.

Waarom kan ik geen afspeellijsten naar mijn Fitbit-horloge downloaden?

Sluit je smartwatch aan op de oplader. Afspeellijsten worden automatisch gedownload als het horloge aan het opladen is en zich binnen het bereik van je Wi-Fi-netwerk bevindt. Je kunt ook op Nu synchroniseren tikken in het Deezer-gedeelte van de Fitbit-app om de afspeellijsten op je horloge te plaatsen.

Als je het Wi-Fi-netwerk waarmee je horloge verbonden is wilt wijzigen of als je wilt controleren of je netwerktype compatibel is, ga je naar Hoe verbind ik mijn Fitbit-horloge met Wi-Fi?

Als je afspeellijsten niet lijken te downloaden, bekijk je de stappen voor probleemoplossing in Waarom kan mijn Fitbit-horloge geen verbinding maken met Wi-Fi? en Waarom synchroniseert mijn Fitbit-apparaat niet? Probeer dan opnieuw je afspeellijsten te downloaden.

Als je problemen hebt met het toevoegen van nieuwe Deezer-afspeellijsten naar je Fitbit-horloge, zorg er dan voor dat je horloge is voorzien van het nieuwste Fitbit-besturingssysteem. Raadpleeg voor meer informatie ons Help-artikel Hoe werk ik mijn Fitbit-apparaat bij?

Ik kreeg een melding dat ik geen ruimte meer heb, wat moet ik doen?

Je Deezer-afspeellijsten worden bijgewerkt als je horloge wordt opgeladen en zich binnen het bereik van je Wi-Fi-netwerk bevindt. Als je meer nummers hebt toegevoegd aan een Deezer-afspeellijst die met je horloge synchroniseert, kan je horloge een tekort aan ruimte krijgen als wordt geprobeerd om de nieuwe content te downloaden. Als je deze foutmelding krijgt, verwijder dan een deel van de muziek die naar je horloge gedownload is:

Kan ik nieuwe muziek downloaden zonder dat ik mijn horloge aansluit?

Muziek zonder oplader downloaden:
  1. Tik in de Fitbit-app op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd > je profielafbeelding > de afbeelding van je apparaat > Media > Deezer.
  2. Tik op het menupictogram Afbeelding door gebruiker toegevoegd > Nu synchroniseren.
Let op dat het downloaden van muziek veel van de batterij vergt en Wi-Fi niet werkt op je horloge als de batterij nog maar 25% of minder capaciteit heeft.

Moet ik mijn telefoon in de buurt houden om naar mijn afspeellijsten te kunnen luisteren?

Je kunt je telefoon thuislaten. Nadat je je afspeellijsten hebt gedownload en een Bluetooth-audioapparaat op je horloge hebt aangesloten, kun je je muziek overal beluisteren, rechtstreeks vanaf je horloge.

Waarom is mijn Deezer-afspeellijst van mijn Fitbit-horloge verdwenen?

Als je je afspeellijst niet meer op je horloge ziet, kan het zijn dat je Deezer-abonnement verlopen is of dat er een ander probleem is met je Deezer-account. Ga voor meer informatie over je account naar support.deezer.com.

Zorg dat je horloge is opgeladen en binnen bereik van je Wi-Fi-netwerk is om de status van je account periodiek te verifiëren.

Waarom kunnen sommige Deezer-nummers niet worden afgespeeld op mijn horloge?

Hoewel je in Deezer persoonlijke muziekbestanden in je afspeellijsten kunt uploaden, kun je deze nummers niet downloaden naar je horloge. Als je een afspeellijst downloadt waarin persoonlijke muziekbestanden staan, verschijnen de niet-ondersteunde nummers niet op je horloge. Als een afspeellijst alleen persoonlijke muziekbestanden bevat, verschijnt de afspeellijst niet in het Deezer-gedeelte van de Fitbit-app. Voor informatie over hoe je persoonlijke muziek en audiobestanden met de Muziek-app Afbeelding door gebruiker toegevoegd kunt downloaden, ga je naar Hoe beluister ik muziek en podcasts op mijn Fitbit-horloge?

Soms zijn er andere oorzaken waarom een nummer uit de Deezer-catalogus niet kan worden afgespeeld. Ga voor meer informatie naar support.deezer.com.

Ik kan mijn gratis proefversie van Deezer niet starten, wat moet ik doen?

Als je Deezer op Fitbit activeert, maar je krijgt geen gratis proefversie aangeboden, neem dan contact op met Deezer voor meer informatie over je geschiktheid. Je ontvangt de gratis proefversie niet als je in het verleden al een gratis proefversie van Deezer hebt ontvangen of als je een betaald abonnement op Deezer hebt.

Hoe kan ik mijn Deezer-account ontkoppelen van mijn Fitbit-horloge?

Als je een ander Deezer-account op je horloge wilt gebruiken of niet langer gebruik wilt maken van de functie, kun je je Deezer-account ontkoppelen. Hiermee wordt alle Deezer-muziek van je horloge verwijderd.
  1. Tik in de Fitbit-app op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd > je profielafbeelding > de afbeelding van je apparaat > Media > Deezer.
  2. Tik op het menupictogram Afbeelding door gebruiker toegevoegd > Deezer-account ontkoppelen.
  3. Tik op Ontkoppelen, en je account, inclusief alle opgeslagen muziek, wordt van je horloge verwijderd.