Hoe gebruik ik de Fitbit-app om mijn cyclus te volgen?

In dit artikel vind je stapsgewijze instructies voor het instellen en gebruiken van de optie in de Fitbit-app om de vrouwelijke gezondheid te volgen.

Voor meer informatie en andere vragen over het volgen van de cyclus ga je naar Wat houdt Female Health Tracking in op de Fitbit-app?

Deze functie is niet bedoeld om te worden gebruikt voor anticonceptie of andere medische doeleinden. Fitbit garandeert niet dat deze functie kan worden gebruikt om bepaalde resultaten te bereiken. Deze functie kan je menstruatiecycli of gerelateerde informatie niet nauwkeurig voorspellen. Deze functie is alleen bedoeld om gebruikers te helpen bepaalde informatie te volgen en bij te houden.