Wat houdt Female Health Tracking in op de Fitbit-app?

Dit artikel gaat ook over hoe je Female Health Tracking in de Fitbit-app kunt gebruiken om je cyclus te voorspellen, je vruchtbaarheidsperiode te checken en meer.

Ga voor instructies voor het invoeren van menstruatiegegevens in de Fitbit-app naar Hoe gebruik ik de Fitbit-app om mijn cyclus te volgen?

Deze functie is niet bedoeld om te worden gebruikt voor anticonceptie of andere medische doeleinden. Fitbit garandeert niet dat deze functie kan worden gebruikt om bepaalde resultaten te bereiken. Deze functie kan je menstruatiecycli of gerelateerde informatie niet nauwkeurig voorspellen. Deze functie is alleen bedoeld om gebruikers te helpen bepaalde informatie te volgen en bij te houden.