Hoe reageer ik op berichten met mijn Fitbit-apparaat?

Gebruik snelle antwoorden om aangepaste antwoorden te versturen voor sms-berichten en berichten van bepaalde berichtenapps met je Fitbit Charge 3, Fitbit Charge 4, Fitbit Charge 5, Fitbit Ionic, Fitbit Luxe, Fitbit Sense of Fitbit Versa-serie. Deze functie is op dit moment beschikbaar op apparaten die met een Android-telefoon zijn gekoppeld. Apparaten die zijn gekoppeld met een iPhone kunnen reageren op meldingen van de Fitbit-app, zoals berichten, toejuichingen, porren en vriendverzoeken.