Wat moet ik weten over gesloten groepen in de Fitbit Community?

Maak of sluit je aan bij een gesloten groep in de Fitbit Community om tips en informatie te delen. Gesloten groepen zijn momenteel beschikbaar in de Fitbit-app op iPhones, iPads en Android-telefoons.

Zie Wat moet ik weten over de Fitbit Community? voor informatie over het plaatsen van berichten, rapporteren van inhoud, berichten sturen naar vrienden en het blokkeren van gebruikers.