Artikel

Wat moet ik weten over gesloten groepen in de Fitbit Community?

Information

 
Article Text
Maak of sluit je aan bij een gesloten groep in de Fitbit Community om tips en informatie te delen. Gesloten groepen zijn momenteel beschikbaar in de Fitbit-app op iPhones, iPads en Android-telefoons. 

Zie Wat is de Fitbit Community? voor informatie over het plaatsen van berichten, rapporteren van inhoud, berichten sturen naar vrienden en het blokkeren van gebruikers.

Direct door naar:

Hoe maak ik een gesloten groep in de Fitbit Community?

Een gesloten groep maken:
  1. Tik op het tabblad CommunityAfbeelding door gebruiker toegevoegd.
  2. Tik bovenin op Groepen.
  3. Tik op Een groep maken.
  4. Tik op Aan de slag.

Hoe voeg ik leden toe aan een gesloten groep in de Fitbit Community?

Voeg maximaal 2.000 Fitbit Community-leden toe aan een gesloten groep. Zie Hoe kom ik contact met mijn vrienden op Fitbit?

voor meer informatie over het toevoegen van vrienden. Om een vriend uit te nodigen voor een gesloten groep:
  1. Tik op het tabblad CommunityAfbeelding door gebruiker toegevoegd > Groepen.
  2. Zoek de gewenste groep en tik erop.
  3. Tik op het pictogram Gebruiker toevoegen  naast de lijst met leden.
  4. Selecteer de vrienden die je wil uitnodigen en tik vervolgens op Verzenden.

Hoe word ik lid van een gesloten groep in de Fitbit Community?

Om van een gesloten groep in de Fitbit Community lid te worden, dient een huidig lid van de groep je uit te nodigen. 

Een uitnodiging voor een gesloten groep accepteren:
  1. Tik op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd en tik vervolgens op het inboxpictogram in de rechterbovenhoek Afbeelding door gebruiker toegevoegd.
  2. Tik op de uitnodiging > Accepteren.

Hoe voeg ik een beheerder toe aan of verwijder ik deze uit een gesloten groep in de Fitbit Community?

Om beheerder van een gesloten groep in de Fitbit Community te worden, dien je de groep te hebben aangemaakt of dient een huidige beheerder je beheerdersrechten te geven.

Een gebruiker beheerdersrechten geven:
  1. Tik op de hoofdpagina van de gesloten groep op de lijst met leden.
  2. Zoek het lid dat je een beheerder wil maken.
  • iPhone en iPads: Veeg naar links op de naam van het lid > Beheerder > Ja.
  • Android-telefoons: Houd de naam van het lid ingedrukt > Beheerder maken > Ja.

De beheerdersrechten van een lid verwijderen:
  1. Tik op de hoofdpagina van de gesloten groep op de lijst met leden.
  2. Zoek het lid dat je als beheerder wilt verwijderen. 
  • iPhone en iPads: Veeg naar links over de naam van het lid > Intrekken > Verwijderen.
  • Android-telefoons: Houd de naam van het lid ingedrukt > Als beheerder verwijderen > Verwijderen.
Houd er rekening mee dat je de beheerdersrechten van een lid alleen kunt verwijderen als het lid beheerder is gemaakt nadat je zelf beheerder bent gemaakt.

Wat kan ik als beheerder doen in een gesloten groep in de Fitbit Community?

Beheerders van gesloten groepen in de Fitbit Community zijn verantwoordelijk voor het beheren van de groepsactiviteit. Beheerders kunnen de gegevens van de groep bewerken, ongepaste inhoud verwijderen, leden toevoegen of verwijderen en de groep verwijderen als zij het enige lid zijn.

Hoe verlaat ik een gesloten groep in de Fitbit Community?

Een gesloten groep verlaten:
  1. Tik vanaf de hoofdpagina van de gesloten groep op de 3 stippen bovenaan.
  2. Tik op Groep verlaten.
Als je opnieuw lid wilt worden van de gesloten groep, dien je uitgenodigd te worden door een huidig lid van de groep. 

Hoe verwijder ik leden uit een gesloten groep in de Fitbit Community?

Beheerders kunnen leden verwijderen uit een gesloten groep in de Fitbit Community. 

Een lid verwijderen:
  1. Tik op de hoofdpagina van de gesloten groep op de lijst met leden.
  2. Zoek het lid dat je wil verwijderen: 
  • iPhone en iPads: Veeg naar links over de naam van het lid > Lid verwijderen
  • Android-telefoons: Houd de naam van het lid ingedrukt > Lid verwijderen

Hoe verwijder ik een bericht of plaats ik een opmerking in een gesloten groep in de Fitbit Community?

Beheerders kunnen berichten en opmerkingen verwijderen uit een gesloten groep in de Fitbit Community.

Tik op de drie stippen boven het bericht om dat te verwijderen:
  • iPhone en iPads: Tik op Verwijderen.
  • Android-telefoons: Tik op Verwijderen.

Zoek de opmerking op een bericht om die opmerking te verwijderen:
  • iPhone en iPads: Veeg naar links op de opmerking > Verwijderen.
  • Android-telefoons: Druk op de opmerking en houd deze ingedrukt > Verwijderen.

Hoe verwijder ik een gesloten groep in de Fitbit Community?

Beheerders kunnen gesloten groepen in de Fitbit Community verwijderen wanneer alle leden uit de groep zijn. Je kunt een verwijderde gesloten groep niet herstellen. 

Een gesloten groep verwijderen:
  1. Tik vanaf de hoofdpagina van de gesloten groep op de 3 stippen bovenaan het scherm.
  2. Tik op Groep verlaten en verwijderen.
  3. Lees het bericht en tik vervolgens op Verwijderen.

Naar wie kan ik berichten sturen in een gesloten groep in de Fitbit Community?

Groepsleden kunnen privéberichten sturen naar andere leden die hun Fitbit-vrienden zijn. Beheerders kunnen privéberichten sturen naar alle leden van een gesloten groep. Zie Wat is de Fitbit Community? voor instructies over het verzenden van privéberichten.

Wie kan mijn gesloten groep in de Fitbit Community zien?

Alleen leden kunnen de inhoud van een gesloten groep in de Fitbit Community zien. Uitgenodigde gebruikers kunnen een voorbeeld van de groep zien, maar moeten een uitnodiging accepteren om de volledige inhoud van de gesloten groep te bekijken.

Gesloten groepen in de Fitbit Community zijn alleen zichtbaar voor uitgenodigde gebruikers of voormalige leden in het gedeelte Ontdek meer groepen van de Fitbit-app.

Waarom zie ik geen topscores in mijn gesloten groep in de Fitbit Community?

Topscores zijn beschikbaar voor groepen met minder dan 2000 leden. Om je positie in de topscores van een groep te zien, dien je ervoor te zorgen dat je staptelling voor iedereen zichtbaar is. 

Tik op Je positie bekijken in de gesloten groep om aan te passen wie je staptelling kan zien en ga naar je profiel om je privacy-instellingen aan te passen. Voor meer informatie ga je naar Hoe beheer ik mijn Fitbit-profiel? 
Laatst bijgewerkt: June 11, 2019
Ik vond dit artikel nuttig Ik vond dit artikel nuttig

Ik vond dit artikel niet nuttig Ik vond dit artikel niet nuttig

Vind kracht in aantallen

Deskundig advies en het laatste nieuws. Het is er allemaal.
Doorzoek de hulpforumsAlleen momenteel in het Engels ondersteund.

Laten we praten

Krijg ondersteuning