Hoe ga ik met Fitbit aan de slag op een Google Pixel Watch?

Aan de slag met Google Pixel Watch

Lees meer over de Fitbit-ervaring op de Google Pixel Watch. Ga voor meer informatie over je smartwatch naar het Helpcentrum van Google Pixel Watch.

1 Alleen voor nieuwe en terugkerende Premium-gebruikers. Het lidmaatschap moet binnen 60 dagen worden geactiveerd, nadat het apparaat is geactiveerd (vereist een geldige betaling). Dit lidmaatschap kan niet worden overgedragen. Annuleer het vóór de einddatum van het lidmaatschap om terugkerende kosten te voorkomen. De inhoud en functies kunnen veranderen. Zie Wat moet ik weten over Fitbit Premium? voor meer informatie. Er zijn algemene voorwaarden van toepassing.

2 De Fitbit ECG-app is beschikbaar in een beperkt aantal landen en niet bedoeld voor mensen onder de 22 jaar. Zie fitbit.com/ecg voor meer informatie.