Hvordan sporer og håndterer jeg stress med Fitbit-enheten?

Med Fitbit-appen og Fitbit-enheten din kan du spore og håndtere stress på mange forskjellige måter.

Meditasjon-flisen

Meditasjon-flisen i Fitbit-appen inneholder meditasjonsøkter og kan hjelpe deg med å spore og forstå effekten av meditasjonen.

Relax-appen

Relax-appen kan hjelpe deg med å roe ned i løpet av dagen med tilpassede pusteøkter.

Score for håndtering av stress

Score for stresshåndtering i Fitbit-appen kan hjelpe deg med å se hvordan kroppen din reagerer på stress basert på informasjon om puls, søvn og aktivitetsnivå. Du kan også registrere hvor stresset du føler deg for å se sammenhengen mellom følelsene dine og scoren din. Denne flisen er tilgjengelig for brukere av Fitbit Charge 4, Fitbit Charge 5, Fitbit Inspire 2, Fitbit Inspire 3, Fitbit Luxe, Fitbit Sense-serien, Fitbit Versa 2, Fitbit Versa 3 og Fitbit Versa 4.

EDA Scan-app (kun for Fitbit Charge 5 og Fitbit Sense-serien)

Nyt et rolig øyeblikk eller en lengre meditasjonsøkt og se hvordan kroppen reagerer.

Kroppsreaksjoner (kun Fitbit Sense 2)

Sense 2 bruker en EDA-sensor kontinuerlig til å identifisere stressmønstre. Når klokken oppdager en kroppsreaksjon, får du et varsel som ber deg reflektere over hva du føler.

Varsler om stresshåndtering på klokken

Slik legger du til en refleksjon:

1. Trykk på Åpne på varselet.
  2. Trykk på den følelsen som passer best til humøret ditt for den gjeldende perioden, eller trykk på Hopp over for å avvise varselet.

Slik ser du tidligere kroppsreaksjoner: