Hvordan installerer og administrerer jeg apper på Fitbit-enheten?

Fitbit-enheten kommer med flere apper allerede installert, inkludert Alarmer, Vær og Trening. På enkelte enheter kan du installere flere apper via Fitbit-galleriet.

Apper kan publiseres enten offentlig eller privat. Offentlig delte apper vises i søkeresultatene til Fitbit-galleriet og kontrolleres av Fitbit. Privat delte apper, som typisk brukes for utviklertesting, er kun tilgjengelige via en direkte lenke til appen. Du bør kun installere apper fra kilder du kjenner og stoler på, og vær forsiktig med hvilke data du deler med tredjeparter.

Hvis du har problemer med å konfigurere en app, kan du se Hvordan konfigurerer og feilsøker jeg apper på Fitbit-enheten?