Hva bør jeg vite om bruk av Fitbit-appen på en Android-telefon?

Merk: Oppdater Android-telefonen til den nyeste OS-versjonen for å få de nyeste funksjonene i Fitbit-appen. Hvis telefonen din ikke bruker en støttet OS-versjon, kan du bruke Fitbit-appen, men du kan ikke installere den på nytt hvis du sletter den. Les mer om OS-kravene under Fitbit-kompatible enheter.

Hvis du konfigurerer Fitbit Charge 4, Fitbit Charge 5, Fitbit Inspire 2, Fitbit Inspire 3, Fitbit Luxe, Fitbit Sense, Fitbit Sense 2, Fitbit Versa 2, Fitbit Versa 3 eller Fitbit Versa 4, vises et varsel på telefonen om å starte konfigurasjonsprosessen. Du finner mer informasjon under Hvordan konfigurerer jeg en Fitbit-enhet?