Hvordan resirkulerer jeg Fitbit-enheten min?

Finn ut hvordan du resirkulerer gamle eller ubrukte Fitbit-enheter*.

*Denne prosessen gjelder ikke for Fitbit Ionic som er tilbakekalt.

1. Før du resirkulerer Fitbit-enheten din, anbefaler vi at du sletter innholdet på den eller tilbakestiller den til fabrikkinnstillinger, slik at personopplysningene dine beskyttes. Du finner instruksjoner under Hvordan sletter jeg Fitbit-enheten?
  2. Be tredjeparts resirkuleringspartneren vår om en gratis fraktetikett (i samarbeid med Google). Den forhåndsbetalte fraktetiketten sendes til deg på e-post.
  3. Legg enheten i en boks, fest etiketten på utsiden og følg instruksjonene for forsendelsen, eller lever pakken på et leveringssted i nærheten.

Du finner mer informasjon om forpliktelsene vi har til bærekraft på Fitbit-nettstedet.