Hvordan kommer jeg i gang med Fitbit Versa 4?

Få inspirasjon og hold deg til planen med Versa 4. Finn ut når du skal trene og hvile, se statistikk i sanntid under trening og finn nye måter å hole rutinen spennende og moro.

Hvis du vil finne ut mer om klokken din, kan du lese Brukerhåndboken for Fitbit Versa 4.

1Krever bruk av Fitbit-appen med kompatible iPhone- eller Android-enheter. En Google-konto vil kreves. Du finner mer informasjon under Hva bør jeg vite om «Fitbit by Google»?

2 Gjelder kun nye og tidligere Premium-medlemmer. Må aktivere medlemskapet innen 60 dager etter enhetsaktivering (krever gyldig betaling). Dette medlemskapet kan ikke gis i gave. Kanseller før slutten på medlemskapet for å unngå fornyelseskostnader. Innhold og funksjoner kan endres. Se Hva bør jeg vite om Fitbit Premium? for mer informasjon. Vilkår og betingelser gjelder.

3 Taleassistentens tilgjengelighet og funksjoner kan variere, se her. Amazon, Alexa og alle relaterte merker er varemerker for Amazon.com, Inc. eller dets datterselskaper. Alexa er ikke tilgjengelig på alle språk eller i alle land. Alexa-funksjoner og -funksjonaliteter kan variere etter sted.

4 Se tilgjengelige banker og kollektivtransport her.

5 Ikke ment til å brukes for medisinske formål. Denne funksjonen skal ikke brukes til å stille diagnose eller behandle noen helsetilstand. Den er ment for å hjelpe deg med velværet ditt og holde oversikt over informasjonen din. Hvis du er bekymret for helsen din, bør du kontakte en lege. Hvis du tror du opplever en medisinsk nødsituasjon, må du ringe nødtelefonen.

6 Premium krever et betalt medlemskap. Innhold og funksjoner kan endres.