Hur återansluter jag min Fitbit-våg till mitt trådlösa nätverk?

Information

Article Text

Om du ändrar ditt trådlösa nätverk måste du återansluta din Fitbit Aria eller Fitbit Aria 2 till nätverket. Observera att dessa instruktioner inte gäller Fitbit Aria Air.

Ändringar i ditt nätverk kan inkludera ett nytt:

• Nytt nätverksnamn
  • Ny nätverksleverantör
  • Nytt lösenord
  • Ny router
Välj din våg för mer information.

Återansluta din Fitbit-våg (video)

Återansluta din Fitbit-våg (steg-för-steg)

Såhär återansluter du din Aria-våg:
  1. Gå till www.fitbit.com/scale/setup/start i en webbläsare.
  2. Nudda den rosa knappen Komma igång för att starta konfigurationsprocessen.
  3. Ange ett namn för din våg samt dina initialer.
  4. Försätt din våg i inställningsläge genom att ta bort ett batteri från din våg när du uppmanas att göra det och vänta sedan i 10 sekunder innan du sätter tillbaka batteriet igen.
  5. Din våg visar ”Wi-Fi är (ditt nätverksnamn)” följt av ”Tryck för att ändra.” Tryck ned hårt och snabbt (mindre än en sekund) med dina handflator på de nedre två hörnen av vågen. Du bör se meddelandet ”Konfiguration aktiv” på din vågs skärm. Obs! Om skärmen är tom, du ser meddelandet ”Ställ dig på vågen” eller om meddelandet ”Tryck för att ändra” rullar över skärmen på vågen så ska du ta ut och sätta in ett batteri igen och sedan upprepa konfigurationsprocessen.
  6. När du har läst meddelandet ”Konfiguration aktiv” följer du instruktionerna i din webbläsare för att slutföra konfigurationsprocessen.
Såhär återansluter du din Aria 2-vågen:
  1. Se till att din våg och din Wi-Fi-router är närheten och öppna Fitbit-appen på din telefon, surfplatta eller dator med Bluetooth aktiverat.
  2. På fliken Idag Användarens tillagda bild nuddar du din profilbild > Aria 2.
  3. Nudda Wi-Fi-nätverk eller Parkoppla vågen till ett annat nätverk (beroende på enheten).
  4. Nudda Nästa och följ anvisningarna på skärmen för att återansluta din våg till ditt nätverk.
Senaste uppdatering: October 22, 2019