Hur hittar jag mitt lösenord och säkerhetsinställningarna för Wi-Fi-nätverket?

Information

Article Text
Som en del av installationsprocessen för vissa Fitbit-enheter kommer du att bli ombedd att ansluta enheten till ditt Wi-Fi-nätverk.

Hur hittar jag lösenordet till mitt Wi-Fi-nätverk?

Många routrar har lösenordet skrivet på själva routern. Om du inte kan hitta lösenordet på routern, eller om lösenordet har ändrats, välj ett avsnitt nedan:
  • Windows 10-dator
    1. Högerklicka på Wi-Fi-ikonen i systemfältet.
      Användarens tillagda bild
    2. Klicka på Öppna Nätverks- och delningscenter.
      Användarens tillagda bild
    3. Klicka på namnet på ditt nätverk i fönstret som öppnas.
      Användarens tillagda bild
    4. Klicka på Trådlösa egenskaper i det nya fönstret.
      Användarens tillagda bild
    5. Gå till fliken Säkerhet i fönstret Egenskaper för nätverket och klicka på kryssrutan bredvid Visa tecken för att se ditt Wi-Fi-lösenord.
      Användarens tillagda bild
  • Mac
    1. Öppna sökaren.
    2. Under Applikationer väljer du Verktyg.
      Användarens tillagda bild
    3. Öppna Nyckelhanterare.
      Användarens tillagda bild
    4. Under Lösenord dubbelklickar du på namnet till ditt Wi-Fi-nätverk. Om du har problem med att hitta nätverket kan du leta efter nätverksnamnet med hjälp av sökfältet högst upp.
      Användarens tillagda bild
    5. Klicka på rutan bredvid Visa lösenord och ange datorns administratörs namn och lösenord. Lösenordet visas i rutan Visa lösenord.
      Användarens tillagda bild

Hur hittar jag mitt Wi-Fi-nätverks säkerhetsinställningar?

Om du vill avgöra om ditt Wi-Fi-nätverk är kompatibelt med din Fitbit-enhet kan du behöva kontrollera nätverkets säkerhetsinställningar. För att hitta denna information, välj ett avsnitt nedan:
  • Windows 10-dator
    1. Högerklicka på Wi-Fi-ikonen i systemfältet.
      Användarens tillagda bild
    2. Klicka på Öppna Nätverks- och delningscenter.
      Användarens tillagda bild
    3. Klicka på namnet på ditt nätverk i fönstret som öppnas.
      Användarens tillagda bild
    4. Klicka på Trådlösa egenskaper i det nya fönstret.
      Användarens tillagda bild
    5. Gå till fliken Säkerhet i fönstret Egenskaper för nätverket för att se vilken säkerhetstyp som används i ditt Wi-Fi-nätverk.
      Användarens tillagda bild
  • Mac
    Håll ned tangenten Alternativ på tangentbordet och klicka samtidigt på Wi-Fi-ikonen i menyraden. Din Wi-Fi-säkerhetstyp är listad.
    Användarens tillagda bild
Senaste uppdatering: March 4, 2019