Vad ska jag göra om jag förlorar min Fitbit-enhet?

Article Text

Om du förlorar din Fitbit-enhet kan du försöka med följande tips för att hitta den:

• Kontrollera din översikt för att se tidpunkten för din enhets senaste synkronisering. Om den synkroniserades nyligen finns den troligen inom räckhåll för din telefon.
  • Om du använder en clips-baserad enhet bör du kolla de kläder du senast hade på dig.
  • Ta med dig din telefon till det område där du tror att du förlorade din enhet och försök att synkronisera den. Om enheten synkroniseras finns den i närheten. Mer information om hur du synkroniserar enheten finns i Hur synkroniserar Fitbit-enheter sina data?
  • Prova att använda en Bluetooth-lokaliseringsapp för att hjälpa dig hitta din enhet. För iPhone kan du prova med LightBlue Explorer. För Android kan du prova med Bluetooth Finder.
Senaste uppdatering: March 8, 2019