Hur stänger jag av min Fitbit-enhet?

Article Text

​Du kan stänga av vissa Fitbit-enheter för att spara på batteriet. Om du inte ser din enhet i listan nedan så stängds den inte av. För tips om batteribesparing, se Kan jag förbättra batteriets livslängd för min enhet?

Observera att avstängning av enheten inte tar bort data.

Välj din enhet för mer information.

För att stänga av och slå på Fitbit Blaze:

1. Svep från höger till vänster på startskärmen till Inställningsskärmen
  2. Tryck på Inställningar och rulla ner till Stänga av.
  3. Tryck på Stänga av och bekräfta.
  4. För att slå på Blaze igen trycker du på valfri knapp.
  5. Synkronisera din aktivitetsklocka så snart du slår på den igen. Om du inte gör det kan tiden vara felaktig.

För att stänga av och slå på Fitbit One:

1. Koppla in laddningskabel i din One och koppla in kabeln.
  2. Håll knappen intryckt i 12 sekunder. Batterisymbolen försvinner efter ca 5 sekunder, men håll knappen intryckt några sekunder längre. Din One stängs av och du kan koppla bort den från laddningskabeln.
  3. För att slå på din One, tryck och håll knappen intryckt i några sekunder.

För att stänga av och slå på Fitbit Surge:

1. Tryck på Hem-knappen (vänster) och svep sedan till Inställningsskärmen.
  2. Tryck på Inställningar och svep tills du ser Stänga av.
  3. Tryck på pilen längst ned till höger.
  4. Tryck på kryssrutan för att bekräfta avstängningen.
  5. För att aktivera din Surge, tryck på valfri knapp.

Så här gör du för att stänga av och slå på Fitbit Ionic och Fitbit Versa-serien:

På din klocka öppnar du appen Inställningar Användarens tillagda bild > Om > Stänga av > bekräfta avstängningen.

För att sätta på din klocka igen, tryck på tillbakaknappen.

För att stänga av och slå på Flyer:

1. Tryck och håll in strömknappen på höger hörsnäcka i 1 sekund tills LED-lampan ändrar färg. För mer information om lampans färg, se Vad betyder lampans färg på min Flyer?
    Användarens tillagda bild
  2. Lyssna efter en ton- och ljudnotis. Om du aktiverade Flyer så hörs nuvarande batterinivå och antal anslutna enheter. Om du stängde av Flyer hörs nuvarande batterinivå. Flyer stängs av automatiskt om du inte har spelat musik eller fått ett telefonsamtal under 10 minuter.

Om Flyer inte slås på när du håller strömbrytaren intryckt så ska du ladda dina hörlurar. Mer information om laddning av Flyer finns i Hur laddar jag upp min Fitbit-enhet?

Om Flyer är påslagen, men inte ansluten till en enhet, se Hur ansluter jag Flyer till mina ljudenheter?