Om Fitbit-appen

Article Text
Fitbit-appen visar din översikt där du kan se din senaste aktivitet och sömndata, registrerar mat, tävla med vänner, gå med i Fitbit-gruppen med mera. När du öppnar Fitbit-appen synkroniseras din statistik automatiskt med din parkopplade telefon, surfplatta eller dator.

Hoppa till:

Är enheten kompatibel med Fitbit-appen?

För att se om du kan använda Fitbit-appen på din enhet, gå till fitbit.com/devices. Vi lägger regelbundet till support för nya enheter så kolla snart igen om din enhet för närvarande inte är listad.

Är Fitbit-appen gratis?

Fitbit-appen är tillgänglig gratis i Apple App Store, Google Play Butik, och Microsoft Store.

Behöver jag äga en Fitbit-enhet för att kunna använda Fitbit-appen?

Du kan använda Fitbit-appen för att hantera ditt matintag, dina aktiviteter, vikt med mera; allt utan att äga en Fitbit-enhet. Ange manuellt aktiviteter för att uppskatta kaloriförbränning baserat på din personliga information, till exempel höjd, vikt, ålder och kön. För vissa telefoner kan du använda funktionerna MobileTrack och MobileRun för att spåra steg och aktiviteter med din telefon.

Mer information finns i:

Hur synkroniserar min Fitbit-enhet med Fitbit-appen?

Din Fitbit-enhet använder Bluetooth lågenergi (BLE) för att synkronisera med telefoner, surfplattor och datorer som stöder det. För mer information, se Hur synkroniserar Fitbit-enheter sina data?

Hur gömmer jag eller flyttar på paneler i min Fitbit-översikt?

Så här visar, döljer eller flyttar du paneler på översikten:
  1. Från Fitbit-appens översikt nuddar du Redigera nederst.
  2. För att dölja paneler, nudda x eller - -ikonen längst upp till vänster på panelen du vill dölja.
  3. För att visa dolda paneler nuddar du + -ikonen längst upp till vänster på panelen du vill visa.
  4. För att omorganisera paneler, håll och dra panelen till en ny plats.
  5. Nudda Klart.

Hur ser jag mina data i Fitbit-appen?

För att se din statistikhistorik nuddar du en panel för mer detaljer och historisk information. Paneler omfattar din dagliga aktivitet, träning, sömn, vikt och mer.

Träningspanel
Användarens tillagda bild
Träningshistorik
Användarens tillagda bild

Hur ställer jag in och uppdaterar mina mål i Fitbit-appen?

Fitbit-appen hjälper dig att skapa hälso- och träningssmål genom en rad frågor. Alternativet för att ställa in mål ser du först när du skapar ditt konto och vid andra tillfällen i din träningsresa. Om du hoppar över den här guidade målinställningen eller vill göra en förändring kan du göra det när som helst. Mer information finns i Hur spårar jag mina hälso- och träningsmål med Fitbit?

Hur kan jag komma i kontakt med andra i Fitbit-appen?

Interagera med dina vänner genom att tävla i utmaningar och dela med dig av din statistik och dina prestationer. För mer information, se Vad bör jag veta om Fitbit-utmaningar? och Kan jag dela med mig av min Fitbit-statistik och mina prestationer?

Delta i Fitbit-gruppeni länder där detta är tillgängligt. Lägg till vänner, gå med i grupper, publicera träning och bilder, och mer. Nudda fliken Grupp för att komma igång. Mer information finns i Hur kommer jag i kontakt med vänner på Fitbit? och Om Fitbit-gruppen?

Om du får ett meddelande från en vän eller om någon gillar eller kommenterar ett inlägg som du har skapat i Fitbit-gruppen får du en notis i fliken för notiser i Fitbit-appen.

Vilken version av Fitbit-appen har jag?

1. På Fitbit-appens översikt nuddar du kontoikonen Användarens tillagda bild.
  2. Nudda Hjälp. Appversionen är högst upp.
Användarens tillagda bild

Hur uppdaterar jag appen till den senaste versionen?

Uppdatera Fitbit-appen på samma sätt som du uppdaterar andra appar på telefonen. Observera att enheten automatiskt uppdaterar dina appar beroende på dina inställningar.
  • iPhones och iPads
    1. Öppna App Store-appen.
    2. Nudda fliken Uppdateringar. Om Fitbit-appen har en uppdatering ser du den i listan Tillgängliga uppdateringar.
    3. Nudda Uppdatera.
    Om dina appar uppdateras automatiskt, titta i fliken för uppdateringar för att se om Fitbit-appen har uppdaterats nyligen.

• Android-telefoner
    1. Öppna appen Play Store.
    2. Nudda menyikonen uppe till vänster.
    3. Nudda Mina appar och spel. Om Fitbit-appen har en uppdatering ser du den i listan Uppdateringar.
    4. Nudda Uppdatera.
    Om dina appar uppdateras automatiskt kollar du listan Nyligen uppdaterad eller Uppdaterad för att se om Fitbit-appen uppdaterades.

• Windows 10-enheter
    1. Öppna butik-appen.
    2. Nudda eller klicka på menyikonen längst upp till vänster.
    3. Nudda eller klicka på Hämtningar och uppdateringar.
    4. Om dina appar uppdateras automatiskt kollar du listan Senaste aktivitet för att se om Fitbit-appen uppdaterades.
    5. Om Fitbit-appen inte visas i listan Senaste aktivitet nuddar du Sök efter uppdateringar. Om Fitbit-appen har en uppdatering ser du den i listan Tillgängliga uppdateringar.
    6. Nudda eller klicka på hämtningsikonen.

Hur använder jag Fitbit-appen på min Android-telefon?

För att säkerställa att din Fitbit-enhet synkroniserar med och tar emot meddelanden från din Android-telefon, kontrollera att Fitbit-appen kan köras i bakgrunden på telefonen och låt Fitbit-appen få åtkomst till din plats. Du kan också lägga till Fitbit-widgets för att snabbt kunna logga statistik och spåra målframsteg från din Android-telefons startsida.

Mer information finns i:

Var kan jag läsa mer om Fitbit-appen?

Mer information om Fitbit-appen finns på fitbit.com/app.

Hur vet jag om jag fick ett meddelande eller om mitt inlägg haft någon aktivitet?

Om en vän skickar ett meddelande att någon gillar eller kommenterar på något du har lagt ut i Fitbit-gruppen, ser du ett meddelande under fliken Meddelanden i Fitbit-appen. Du kan se upp till 100 av dina senaste meddelanden på fliken Meddelanden. En röd cirkel över fliken Meddelanden låter dig veta att du har nya meddelanden att läsa.
Senaste uppdatering: November 13, 2019