Hur tar jag bort mitt Fitbit-konto?

Ta bort ditt Fitbit-konto i Fitbit-appen för att ta bort dina Fitbit-data som är kopplade till ditt konto.

Om du kopplade ditt Fitbit Coach-konto till ditt Fitbit-konto, tar du bort ditt Fitbit Coach-konto när du tar bort ditt konto.

Du kan göra följande utan att behöva radera ditt Fitbit-konto:

* Ställa in en ny eller ersättande Fitbit-enhet. För mer information, se Hur konfigurerar jag min Fitbit-enhet?
* Ta bort en enhet från ditt Fitbit-konto. För mer information, se Hur tar jag bort en Fitbit-enhet från mitt konto?
* Ändra e-postadressen som är kopplad till ditt Fitbit-konto. För mer information, se Hur hanterar jag min Fitbit-profil?