Hur ändrar jag måttenheterna på min Fitbit-enhet?

Article Text

Välj vilken typ av enheter du vill använda för din längd, vikt, vattenförbrukning och simning:

• Fitbit-appen
    1. Nudda fliken Idag Användarens tillagda bild> din profilbild.
    2. Nudda Avancerade inställningar Enheter.
    3. Gör dina ändringar.
    På Aria 2 och Aria Air kan du också ändra de viktenheter som visas på vågen:
    1. Nudda fliken Idag Användarens tillagda bild din profilbild> din vågikon.
    2. Nudda Viktenheter.
    3. Välj de enheter du vill att vågen ska visa din vikt i. Nästa gång du synkroniserar vågen visas din vikt i de enheter du valt. Du kan behöva väga dig två gånger innan enheterna uppdateras.
    För Aria Air kan du också nudda knappen på baksidan av vågen för att växla viktenhet mellan pund, stones eller kilo.

• fitbit.com-översikt
    1. Från översikten på fitbit.com klickar du på kugghjulsikonen Användarens tillagda bild > Inställningar > Personlig info.
    2. Under Avancerade inställningar ska du leta upp Enheter och välja vilken typ av enheter du vill använda för din längd, vikt, vattenförbrukning och simning.
    3. Klicka på Skicka.
    På Aria 2 och Aria Air kan du också ändra de viktenheter som visas på vågen.
    1. Från översikten på fitbit.com klickar du på kugghjulsikonen Användarens tillagda bild > din vågsymbol.
    2. Klicka på knappen bredvid Vågenheter.
    3. Välj de enheter du vill att vågen ska visa din vikt i. Nästa gång du synkroniserar vågen visas din vikt i de enheter du valt. Du kan behöva väga dig två gånger innan enheterna uppdateras.
    För Aria Air kan du också nudda knappen på baksidan av vågen för att växla viktenhet mellan pund, stones eller kilo.
Senaste uppdatering: November 8, 2019