Hur byter eller återställer jag mitt Fitbit-lösenord?

Article Text
Återställ ditt Fitbit-lösenord om du glömt eller vill ändra det. Av säkerhetsskäl måste ditt nya lösenord skilja sig från dina tre senaste Fitbit lösenord.

Hoppa till:

Hur ändrar jag mitt Fitbit-lösenord?

• Fitbit-appen
    1. Nudda fliken Idag Användarens tillagda bild, och nudda din profilbild.
    2. Bläddra ner och nudda Säkerhet och inloggning > Ändra lösenord.
    3. I fältet Aktuellt lösenord, skriv in ditt nuvarande lösenord.
    4. I fälten Nytt lösenord och Bekräfta lösenord skriver du in ditt nya lösenord.
    5. Nudda Ändra.
  • översikt på fitbit.com
    1. Från översikten på fitbit.com klickar du på kugghjulsikonen Användarens tillagda bild > Inställningar.
    2. Nudda Återställ lösenord. Ett e-postmeddelande har skickats till din e-postadress. Om du inte får e-postmeddelandet är det möjligt att meddelandet gick till din skräppostmapp. Kontrollera alla dina e-postmappar och kontrollera att e-postadressen som visas i dina personliga inställningar stämmer. Om du inte får ditt e-postmeddelande inom en timme, kontakta Kundservice.
    3. Klicka på länken i e-postmeddelandet för återställning av lösenordet.
    4. Skriv in din nya e-postadress och klicka på Ställ in.

Hur återställer jag mitt Fitbit-lösenord?

• Fitbit-appen
    1. Logga ut från Fitbit-appen.
    2. Nudda Logga in > Glömt ditt lösenord?
    3. Skriv in din e-postadress och nudda Skicka e-post för återställning. Ett e-postmeddelande har skickas till den e-postadress du angett. Om du inte får e-postmeddelandet är det möjligt att du skrev in din e-postadress felaktigt eller att meddelandet gick till din skräppostmapp. Försök att slutföra det här steget igen och kolla alla dina e-postmappar. Om du inte får ditt e-postmeddelande inom en timme, kontakta Kundservice.
    4. Klicka på länken i e-postmeddelandet för återställning av lösenordet. Denna länk tar dig till vår mobila webbplats.
    5. Skriv in ditt nya lösenord och klicka på Ställ in.
    6. Gå tillbaka till Fitbit-appen och logga in med det nya lösenordet.
  • översikt på fitbit.com
    1. Gå till www.fitbit.com/login.
    2. Kicka på Glömt lösenordet?
    3. Skriv in din e-postadress and klicka på Skicka. Ett e-postmeddelande har skickas till den e-postadress du angett. Om du inte får e-postmeddelandet är det möjligt att du skrev in din e-postadress felaktigt eller att meddelandet gick till din skräppostmapp. Försök att slutföra det här steget igen och kolla alla dina e-postmappar. Om du inte får ditt e-postmeddelande inom en timme, kontakta Kundservice.
    4. Klicka på länken i e-postmeddelandet för återställning av lösenordet.
    5. Skriv in din nya e-postadress och klicka på Ställ in.

Hur skapar jag ett säkert lösenord?

Det är mycket viktigt att skapa ett säkert, unikt lösenord för varje online-konto. Om en bedragare får tillgång till ett enstaka lösenord kan de komma åt dina övriga konton. Vi föreslår att du ändrar ditt lösenord med jämna mellanrum.

Ett starkt lösenord har följande egenskaper:
  • Unikt för varje webbplats eller mobilapp du använder
  • Minst åtta tecken långt (ju längre, desto bättre)
  • Innehåller gemener och versaler, siffror och specialtecken som ~!@#$%^&
  • En kombination av ord med ovanliga versaler, siffror och specialtecken
  • Använd inte ord eller datum som är lätta att associera med dig (som familjenamn, ett husdjurs namn eller födelsedagar)
  • Något du lätt kan minnas. Att använda ett enda ord från en ordbok som lösenord (till exempel ”ordbok”) rekommenderas inte, men du kan istället skapa en kort fras som bygger på ord i ordlistan (som ”Min1aOrdbokVarBlå!”).
Lösenord är skiftlägeskänsliga. Till exempel ”getF1T!?” och ”GeTF1T!?” är olika lösenord. När du väljer ett lösenord, kom ihåg det skiftläge du använder och kontrollera att Caps Lock-tangenten inte är på.
Senaste uppdatering: August 13, 2019