Varför ser jag inte min puls på min Fitbit-enhet?

Article Text
Om din Fitbit-enhet inte visar puls kan du prova dessa felsökningssteg.
  1. Bekräfta att pulsspårning är påslagen:
    • Fitbit Blaze, Fitbit Charge 3, Fitbit Inspire HR, Fitbit Ionic och Fitbit Versa-serien – Bekräfta att hjärtfrekvensspårning är aktiverad på din enhet.
    • Fitbit Alta HR och Fitbit Charge 2 – Bekräfta att hjärtfrekvensspårning är inställd på Auto i Fitbit-appen på din telefon.
      • På enheten
        Öppna appen Inställningar Användarens tillagda bild, och hitta Puls. Se till att den är inställd på På

• Fitbit-appen
        1. Nudda Idag-fliken Användarens tillagda bild och nudda din profilbild.
        2. Nudda din enhetsbild.
        3. Nudda Puls och kontrollera att den är inställd på Auto.
        4. Synkronisera din enhet.
  2. Se till att enheten är korrekt placerad på din handled:
    • Dra åt bandet tillräckligt mycket så att det inte glider runt på din handled. Mer information finns i Hur registrerar jag min puls med min Fitbit-enhet?
    • Pulsmätning kanske inte fungerar med vissa armband, speciellt om de sitter löst. För bästa resultat, använd armbandet som medföljde enheten.
  3. Om du gör en övning som högintensiv intervallträning, boxning eller andra aktiviteter som får din arm att röra sig kraftigt, kan du försöka låta handleden slappna av och stanna i upp till 10 sekunder tills puls visas.

Observera att pulsspårning är avaktiverad under ditt simträningspass.
  4. Använd appen Träning Användarens tillagda bild för att registrera GPS-data, inklusive en karta över din rutt, under en workout. Om du använder MobileTrack i Fitbit-appen är det möjligt att hjärtfrekvensen inte visas på din enhet. För mer information, se Hur använder jag GPS på min Fitbit-enhet?
  5. Starta om din enhet. Mer information finns i Hur startar jag om min Fitbit-enhet?