Kan jag använda mer än en Fitbit-enhet med samma konto?

Om du lägger till mer än en Fitbit-enhet i ditt konto kan du växla mellan olika enheter samtidigt som du ser en helhetsbild av din dagliga aktivitet i översikten.

Du kanske vill:

• Bära en mindre enhet för att registrera alla steg under dagen och en större enhet under en workout.
  • Växla mellan ett diskret, klippbaserat aktivitetsarmband och en praktisk, handledsbaserad enhet.
  • Använda MobileTrack om du glömmer din Fitbit-enhet hemma.
  • Växla mellan enheter du gillar. Ditt konto kan ha en av varje enhetsmodell och MobileTrack.
Observera att du inte kan ansluta flera enheter som använder Fitbit​app​galleriet till ett konto. För Fitbit Charge 3, Fitbit Charge 4, Fitbit Ionic, Fitbit Inspire​serien, Fitbit Luxe, Fitbit Sense och Fitbit Versa​serien, anslut bara en av dessa enheter till ditt konto åt gången.

För att ställa in ytterligare en enhet, se Hur konfigurerar jag min Fitbit-enhet?