Kan jag använda mer än en Fitbit-enhet med samma konto?

Om du lägger till mer än en Fitbit-enhet i ditt konto kan du växla mellan olika enheter samtidigt som du ser en helhetsbild av din dagliga aktivitet i översikten.

Du kanske vill:

• Bära en mindre enhet för att registrera alla steg under dagen och en större enhet under en workout.
  • Växla mellan ett diskret, klippbaserat aktivitetsarmband och en praktisk, handledsbaserad enhet.
  • Använda MobileTrack om du glömmer din Fitbit-enhet hemma.
  • Växla mellan enheter du gillar. Ditt konto kan ha en av varje enhetsmodell och MobileTrack.
(missing or bad snippet)

För att ställa in ytterligare en enhet, se Hur konfigurerar jag min Fitbit-enhet?