Hur kan jag skydda mitt Fitbit-konto och data?

Article Text

Den här artikeln innehåller information och resurser som hjälper dig att skydda ditt Fitbit-konto och -data. Om du misstänker att en obehörig person har loggat in på ditt Fitbit-konto, se Kan någon ta över mitt konto?

Forskare som vill rapportera ett säkerhetsproblem är välkomna att delta i vårt bug bounty-program. Rättsväsendet kan kontakta vårt juridiska team direkt på lawenforcement@fitbit.com, och journalister bör kontakta oss på pr@fitbit.com.

Hoppa till:

Hur ser jag vilka enheter som är inloggade på mitt Fitbit-konto?

För att se vilka enheter som är inloggade på ditt Fitbit-konto, välj ett avsnitt nedan:
  • Fitbit-appen
    1. Tryck på Idag-fliken Användarens tillagda bild, och tryck på din profilbild.
    2. Tryck på Säkerhet och inloggning > Hantera kontoåtkomst
    3. Klicka på en enhet om du vill se mer information om senaste gången den användes för att komma åt ditt Fitbit-konto.
  • fitbit.com-översikt
    1. Från fitbit.com-översikten klickar du på kugghjulsikonen Användarens tillagda bild > Inställningar.
    2. Klicka på Hantera kontoåtkomst.
    3. Klicka på en enhet om du vill se mer information om senaste gången den användes för att komma åt ditt Fitbit-konto.

Hur tar jag bort enheter som är inloggade på mitt Fitbit-konto?

För att skydda ditt Fitbit-konto, ta bort eller återkalla åtkomst till enheter som:
  • Du inte känner igen
  • Användes för att logga in på ditt konto på en plats eller vid en tid du inte känner igen
  • Visar en webbläsare du inte brukar använda
För anvisningar om hur du tar bort en enhet som är inloggad till ditt Fitbit-konto, välj ett avsnitt nedan.
  • Fitbit-appen
    1. Tryck på Idag-fliken Användarens tillagda bild, och tryck på din profilbild.
    2. Tryck på Säkerhet och inloggning > Hantera kontoåtkomst
    3. Tryck eller klicka på en enhet om du vill se mer information om senaste gången en inloggad enhet användes för att komma åt ditt Fitbit-konto.
    4. Tryck på Återkalla åtkomst att logga ut från ditt Fitbit-konto på den enheten.
  • fitbit.com-översikt
    1. På fitbit.com-översikten klickar du på kugghjulsikonen Användarens tillagda bild > Inställningar.
    2. Klicka på Hantera kontoåtkomst.
    3. Klicka på en enhet om du vill se mer information om senaste gången kom åt ditt Fitbit-konto.
    4. Klicka på Återkalla åtkomst för att logga ut från ditt Fitbit-konto på den enheten.

Hur kan jag återställa mitt Fitbit-lösenord? Hur kan jag skydda mitt Fitbit-lösenord?

Vi erbjuder flera tips för att skapa ett säkert lösenord inklusive en kombination av versaler, gemener, siffror och symboler i ditt lösenord. För fler information och steg för hur du återställer ditt lösenord, se Hur byter eller återställer jag mitt Fitbit-lösenord?

Vad ska jag göra om jag får ett misstänkt e-postmeddelande från Fitbit?

Kontakta Fitbits Kundsupport om du får ett misstänkt e-postmeddelande som verkar komma från Fitbit eller om du misstänker att du är utsatt för en förfalskning.

Hur kan jag skydda mitt Fitbit-konto och data?

Håll din Fitbit-programvara och -enhet uppdaterad för att säkerställa att du får de senaste säkerhetsuppdateringarna. För mer information om hur du håller dig säker online föreslår vi att du besöker OnGuardOnline.gov eller Microsofts Safety & Security Center. Wikipediaartikeln om internetsäkerhet beskriver vanliga säkerhetsrisker och hur man förebygger dem.

Vad är Fitbit-säkerhetsuppdateringar?

Vi tillhandahåller ibland säkerhetsuppdateringar för Fitbit-produkter och -tjänster. För mer information, se Hur tolkar jag vikten av en Fitbit-säkerhetsuppdatering?
Senaste uppdatering: June 11, 2019