Hur uppdaterar jag min Fitbit-enhet?

Fitbit släpper då och då kostnadsfria funktionsförbättringar och felkorrigeringar för din enhet genom firmware- och Fitbit OS-uppdateringar. För detaljer gällande varje typ av uppdatering se Vad har ändrats i Fitbit-enhetens senaste uppdatering? och Vad har ändrats i den senaste uppdateringen av Fitbit-OS?

För felsökningsanvisningar, se Varför kan jag inte uppdatera min Fitbit-enhet?

Obs: Vi släpper uppdateringar till alla kunder i faser. Om en uppdatering är tillgänglig men du inte ser den kan du kolla i appen igen senare.