Hur konfigurerar jag min Fitbit-enhet?

Innan du börjar använda din Fitbit-enhet måste du ansluta den till ditt Fitbit-konto med hjälp av en telefon, surfplatta eller dator. När du ansluter enheten kan du överföra (eller synkronisera) data fram och tillbaka med Fitbit.

Obs: Mer information om hur du installerar Fitbit Ace finns i Hur konfigurerar jag Fitbit Ace-enheter?

Anslut din Fitbit-enhet till laddaren före du påbörjar installationsprocessen.