Vad är mitt Fitbit-aktivitetsmål per timme?

Article Text
Håll dig aktiv under dagen med ett aktivitetsmål per timme och påminnelser om att röra på dig.

Hoppa till:

Vad är mitt aktivitetsmål per timme på min Fitbit-enhet?

För att starta är ditt mål att ta minst 250 steg per timme (vilket motsvarar några minuters promenad) från 9:00 - 18:00, 7 dagar i veckan. Du kan justera de timmar du spårar ditt mål och få påminnelser att röra på dig.

Användarens tillagda bild

För att ändra ditt mål, se Hur spårar jag mina hälso- och träningsmål med Fitbit-appen?

Varför har jag ett aktivitetsmål per timme på min Fitbit-enhet?

Forskning visar att stillasittande under långa perioder är kopplat till en högre risk för hälsoproblem, inklusive fetma, ökat blodtryck, högt blodsocker och onormala kolesterolnivåer (källa). Även om du uppfyller dagliga riktlinjer för träning kan utökat sittande påverka din hälsa (källa). Att röra på sig några minuter varje timme kan bidra till att minska de negativa effekterna av sittande (källa).

Hur ser jag hur många timmar per dag jag uppnådde mitt aktivitetsmål per timme?

På de flesta enheter kan du kontrollera dina framsteg på handleden i Fitbit Today Användarens tillagda bild:

1. Från klockskärmen svep uppåt för att öppna Fitbit Today Användarens tillagda bild.
  2. På den aktivitetspanelen per timme Användarens tillagda bild, se hur många steg du tog denna timme.
  3. Svep för att se hur många timmar du nått ditt mål idag.
Du kan också lära dig mer om din tid på att röra på dig gentemot stillasittande i Fitbit-appen:
  1. Från fliken Idag Användarens tillagda bild i Fitbit-appen, nudda panelen aktivitet per timmeAnvändarens tillagda bild.

Användarens tillagda bild
  2. Dra till vänster på diagrammet längst upp för att se din längsta stationära period (den enskilt längsta tidsperiod du var stillasittande) varje dag under den senaste veckan.
  3. Nudda I dag för att se din längsta stationära period idag och ditt genomsnitt under 30-dagar. Fördelningen av hela dagen visar procentandelen av dagen du tillbringade aktivt kontra inaktivt.

Användarens tillagda bild

Räknas all träning mot mitt aktivitetsmål per timme?

Din Fitbit-enhet måste logga minst 250 steg för att uppfylla ditt mål varje timme. Aktiviteter som inte inkluderar steg, som spinning, räknas inte med mot ditt mål. Observera att om du missar ditt mål kan du inte komma ikapp genom att ta extra steg nästa timme.

Vad är en påminnelse att röra på sig på min Fitbit-enhet?

En påminnelse att röra på sig är ett meddelande som signalerar att du ska gå minst 250 steg per timme för att hjälpa dig att uppnå ditt aktivitetsmål per timme. Om du inte har gått 250 steg visas påminnelsen på din enhet 10 minuter före timmen (till exempel kl. 10:50) och får enheten att vibrera. Observera att du inte får påminnelser medan du sover.

Användarens tillagda bild

Kan jag ändra när jag får påminnelser om att röra på mig på min Fitbit-enhet?

Om du vill ändra när du får påminnelser om att röra på dig ändrar du timmar eller dagar i veckan som du spårar ditt aktivitetsmål per timme (till exempel 10:00 till 17:00 på vardagar).

För att ändra ditt mål, se Hur spårar jag mina hälso- och träningssmål med Fitbit-appen?

Hur stänger jag av påminnelser om att röra på mig på min Fitbit-enhet?

Stäng av påminnelser om att röra på dig i Fitbit-appen. På de flesta enheter kan du stänga av meddelanden för att tillfälligt sluta ta emot påminnelser om att röra på dig.

• Fitbit-appen
    1. På fliken Idag Användarens tillagda bild, nudda panelen för aktivitet per timme Användarens tillagda bild.
    2. Nudda kugghjulsikonen Användarens tillagda bild och stäng av eller sätt på Påminnelser om att röra på sig.
  • fitbit.com-översikt
    1. Från översikten på fitbit.com klickar du på kugghjulsikonen Användarens tillagda bild > din enhetsbild.
    2. Under Påminnelser om att röra på sig stänger du av eller sätter på påminnelser om att röra på dig.

Varför fick jag inte mitt aktivitetsmål per timme i Fitbit-appen?

Om statistiken per timme på din enhet inte stämmer med statistiken i Fitbit-appen, synkroniserar du din Fitbit-enhet.

Senaste uppdatering: November 19, 2019