Hur spårar jag mina hälso- och träningsmål med Fitbit-appen?

Information

Article Text

Sätt hälso- och träningsmål för att förbli motiverade och kontrollera dina framsteg under hela dagen.

Hoppa till:

Vilka hälso- och wellnessmål kan jag ställa in i Fitbit-appen?

Ställ in en daglig aktivitetsstatistik som ditt huvudmål. Sätt sedan ett valfritt mål i var och en av de andra kategorierna, till exempel mat och träning.Dina hälso- och träningsmål inkluderar:
MålBeskrivning
Daglig aktivitet Användarens tillagda bildTagna steg, aktiva zonminuter eller aktiva minuter, brända kalorier, sträcka eller trappor.

Mer information finns i Hur byter jag urtavlan på min Fitbit-enhet?
Träning Användarens tillagda bildHur många dagar i veckan du vill träna. Se ytterligare statistik i panelen träning i Fitbits app.

Mer information finns i Hur registrerar jag mina träningspass med min Fitbit-enhet?
Livsmedel  Användarens tillagda bildHur många kalorier du konsumerar varje dag jämfört med dina uppskattade brända kalorier.

Mer information finns i Hur registrerar jag min mat med Fitbit?
Sömn  Användarens tillagda bildHur många timmar du vill sova per natt. Kontrollera din statistik på din Fitbit-enhet och i Fitbits app.

Mer information finns i Hur registrerar jag min sömn med min Fitbit-enhet?
Vatten  Användarens tillagda bildDagligt mål för vatten. Logga in ditt vattenintag manuellt på vissa Fitbit-enheter eller i Fitbits app.

Mer information finns i Hur lägger jag till, redigerar eller tar jag bort Fitbit-data och -aktiviteter?
Vikt  Användarens tillagda bildMål att förlora, gå upp eller bibehålla vikt. Logga dina vägningar automatiskt med din Fitbit-våg, eller logga dem manuellt på vissa Fitbit-enheter eller i Fitbit-appen. Du kan också lägga till ett mål för kroppsfettprocent i en del vågar.

Mer information finns i Hur ställer jag in eller ändrar mina andra mål på Fitbit? och Hur redigerar eller tar jag bort Fitbit-data och aktiviteter?

Se dina framsteg mot varje mål på din Fitbit-enhet. Mer information finns i Hur navigerar jag på min Fitbit-enhets skärm?

Vilken daglig statistik kan jag ställa in som mitt huvudmål på min Fitbit-enhet?

Till att börja med är ditt mål att ta 10 000 steg per dag. Välj att ändra antalet steg eller välj ett annat aktivitetsmål beroende på din enhet. När du nått ditt mål kommer din Fitbit-enhet att blinka och vibrera.

Användarens tillagda bild

EnhetAlternativ för dagliga aktivitetsmål
Fitbit Charge 4Steg
Trappor
Sträcka
Brända kalorier
Aktiva minuter
Fitbit Charge 2
Fitbit Charge 3
Fitbit Ionic
Fitbit Versa
Fitbit Versa 2
Steg
Trappor
Sträcka
Brända kalorier
Aktiva minuter
Fitbit BlazeSteg
Trappor
Sträcka
Brända kalorier
Fitbit Alta-serien
Fitbit Flex 2
Fitbit Inspire-serien
Fitbit Versa Lite Edition
Steg
Sträcka
Brända kalorier
Aktiva minuter
Fitbit Ace-serienSteg
Aktiva minuter

Hur ändrar jag mitt huvudmål på min Fitbit-enhet?

• Fitbit-appen
    1. Nudda fliken Idag Användarens tillagda bildoch nudda din profilbild.
    2. Nudda din enhetsbild.
    3. Nudda Huvudmål och välj ditt mål.
  • fitbit.com-översikt
    1. På översikten på fitbit.com klickar du på kugghjulsikonen Användarens tillagda bild.
    2. Klicka på din enhetsbild.
    3. Klicka på Huvudmål och välj ditt mål.

Hur ställer jag in eller uppdaterar mina andra mål på Fitbit?

• Fitbit-appen
    1. Nudda fliken Idag Användarens tillagda bildoch nudda din profilbild.
    2. Öppna avsnittet Mål och nudda det mål du vill visa eller justera.
    3. Nudda den del av målet du vill justera och följ anvisningarna på skärmen för att göra dina ändringar. För att ta bort ditt viktmål, nudda ikonen med tre prickar > Ta bort viktmål.
  • fitbit.com-översikt
    1. Håll muspekaren över panelen du vill justera på fitbit.com-instrumentpanelen. Om du vill ändra ditt viktmål ska du hovra muspekaren över botten av viktplattan.
    2. Klicka på kugghjulsikonenAnvändarens tillagda bild.
    3. Justera din målinformation. Om du vill ta bort ditt viktmål klickar du på Ta bort mål > Klart.
    4. Klicka på Spara eller Klar för att bekräfta dina ändringar.
Senaste uppdatering: April 3, 2020