Hur spårar jag mina hälso- och träningsmål med Fitbit-appen?

Information

Article Text

Sätt hälso- och träningsmål för att förbli motiverade och kontrollera dina framsteg under hela dagen.

Hoppa till:

Vilka mål kan jag sätta i Fitbit-appen?

Välj vilket mål du vill spåra för ditt dagliga aktivitetsmål: steg, aktiva minuter eller kalorier. Sätt sedan ett valfritt mål i var och en av de andra kategorierna, till exempel mat och träning.

Dina hälso- och träningsmål inkluderar:

MålBeskrivning
Daglig aktivitetÅtgärder, aktiva minuter eller förbrända kalorier. Din enhet vibrerar när du uppfyller ditt mål.

Du finner mer information i Vilka Fitbit dagliga aktivitetsmål kan jag sätta som mitt primära mål?
TräningHur många dagar i veckan du vill träna. Se ytterligare statistik i din träningshistorik.

Mer information finns i Hur registrerar jag träning och aktivitet med min Fitbit-enhet?
LivsmedelHur många kalorier du konsumerar varje dag kontra dina uppskattade kalorier som förbränns.

Mer information finns i Hur registrerar jag min mat med Fitbit?
SömnHur många timmar du vill sova per natt. Kontrollera dina sömnloggar på vissa Fitbit-enheter eller i Fitbit-appen.

Se Hur spårar jag min sömn med min Fitbit-enhet? för mer information.
VattenDagligt mål för vattenförbrukning. Logga in ditt vattenintag manuellt på vissa Fitbit-enheter eller i Fitbit-appen.

Du finner mer information i Hur redigerar eller tar jag bort Fitbit-data och -aktiviteter?
ViktMål att förlora, gå upp eller bibehålla vikt. Logga in dina vägningar automatiskt med din Fitbit-våg, eller logga in dem manuellt på vissa Fitbit-enheter eller i Fitbit-appen. Du kan också lägga till ett mål för kroppsfettprocent med vissa skalor.

Du finner mer information i Hur ställer jag in eller ändrar min Fitbit-mål? och Hur lägger jag till, redigerar eller raderar Fitbit-data och aktiviteter?
Se dina framsteg mot varje mål på din Fitbit-enhet. För mer information, se Hur navigerar jag min Fitbit-enhets skärm?

Vilka dagliga Fitbit-aktivitetsmål kan jag sätta som mitt primära mål?

Till att börja med är ditt dagliga aktivitetsmål 10 000 steg per dag. Välj att öka eller minska antalet steg, eller ändra ditt mål till ett av alternativen i tabellen nedan.

Se Hur ställer jag in eller ändrar min Fitbit-mål? för mer information.

EnhetDagligt aktivitetsmål
Fitbit Charge 2 och Fitbit Charge 3
Fitbit Ionic
Fitbit Versa
Fitbit Versa 2
Steg
Våningar
Sträcka
Brända kalorier
Antal aktiva minuter
Fitbit BlazeSteg
Våningar
Sträcka
Brända kalorier
Fitbit Alta-serien
Fitbit Flex 2
Fitbit Inspire-serien
Fitbit Versa Lite Edition
Steg
Sträcka
Brända kalorier
Antal aktiva minuter
Fitbit Ace-serienSteg
Antal aktiva minuter

Hur ställer jag in eller uppdaterar mina Fitbit-mål?

• Fitbit-appen
    1. Nudda fliken Idag Användarens tillagda bild och nudda din profilbild.
    2. Öppna avsnittet Mål och nudda det mål du vill visa eller justera.
    3. Nudda den del av målet du vill justera och följ anvisningarna på skärmen för att göra dina ändringar. För att ta bort ditt viktmål, nudda ikonen för tre punkter > Ta bort viktmålet.

Observera att personlig anpassning av mål är endast tillgänglig i Fitbit-appen.

• fitbit.com-översikt
    1. Håll muspekaren över panelen du vill justera på fitbit.com-instrumentpanelen. Om du vill ändra ditt viktmål ska du hovra muspekaren över botten av viktplattan.
    2. Klicka på kugghjulsikonen.Användarens tillagda bild
    3. Justera din målinformation. Om du vill ta bort ditt viktmål klickar du på Ta bort målet > Klart.
    4. Klicka på Spara eller Klar för att bekräfta dina ändringar.
Senaste uppdatering: September 9, 2019