Hur ställer jag in Fitbit Skill för Alexa?

Article Text
Använd Fitbit skill för Amazon Alexa för att få uppdateringar om din Fitbit-statistik och målframsteg mot dina dagliga och veckovisa mål. I Versa 2 använder du skill för att be Alexa öppna Träningsappen eller starta en workout åt dig. Mer information finns i Hur använder jag Alexa på min Fitbit Versa 2?
  1. Leta upp Fitbit skill i Amazon Alexa-appen på din telefon eller i ditt Alexa-konto på alexa.amazon.com.
  2. Nudda eller klicka på Aktivera.
  3. Logga in med ditt Fitbit-konto och ge Alexa behörighet att komma åt din profil och data.
För mer information, se webbplatsen Amazons hjälp och kundtjänst.