Varför kan jag inte uppdatera min Fitbit-enhet?

Ibland startar en firmware-uppdatering och stannar eller på annat sätt misslyckas.

Observera: Gör inte fabriksåterställning av din Fitbit-enhet såvida du inte har fått direktioner om det från Kundsupporten.

Har du problem med att uppdatera Fitbit Versa Lite Edition?

Om du inte kan uppdatera Fitbit Versa Lite Edition kan du kontrollera versionen på din inbyggda programvara på din klocka:

1. Öppna appen Inställningar på din klocka > Om.
  2. Om numret för din version är lägre än 38.6.1.1. anslut klockan till laddningskabeln och koppla in laddningskabeln till en USB-port på din dator innan du börjar uppdateringen.
  3. Håll din Fitbit-enhet när din telefon eller surfplatta för att slutföra uppdateringen.
  4. Om några dagar kommer du att ta ännu en prompt uppdatering av din klocka. Vid den tidpunkten kan du uppdatera som normalt utan att koppa in din klocka i en dator.

Om din klockas nuvarande version av inbyggd programvara skiljer sig, eller om du fortsätter ha program kan du följa dessa felsökningssteg i sektion Ionic- och Versa-serierna nedan.