Om Fitbit Charge 2

Article Text
Fitbit Charge 2 är det smarta aktivitetsbandet som hjälper dig att nå dina mål med stil.

Välj en genväg till ett svar nedan:

Vilken statistik kan jag se på Charge 2?

Charge 2 visar hur många steg du har gjort, hur många trappsteg du tagit, sträcka, brända kalorier, puls och träningsstatistik i realtid direkt på din handled. För tips om hur du hittar din statistik, tolkar puls och spårar träning i realtid, se: Följande video innehåller navigeringstips (endast på engelska).

Vilken statistik kan jag se i min Fitbit-översikt?

När du synkroniserar Charge 2 till din Fitbit-översikt kan du hitta din dagliga och historiska statistik, träningshistorik, sömndata, med mera:

Kan jag anpassa menyerna på Charge 2?

Du kan konfigurera menyerna på din Fitbit Charge 2 till att enbart visa menyerna du bryr dig om.

För att lägga till, ta bort eller omorganisera menyerna:
  1. På Fitbit-appens översikt nuddar du kontoikonen Användarens tillagda bild > din enhetsbild.
  2. Nudda Menyobjekt.
  3. Dra menyobjekten för att ändra deras ordning eller aktivera eller inaktivera dem. Om du vill se återstående batterilivslängd på din enhet aktiverar du batterimenyn.
  4. Synkronisera din enhet för att spara ändringarna.

Kan Charge 2 påminna mig om att jag ska röra på mig?

Charge 2 kan spåra din inaktivitet under dagen och påminner dig om att du ska röra på dig. 10 minuter innan varje hel timme kommer du att känna en vibration om du inte har gått åtminstone 250 steg. Kontrollera din översikt för att se vilka timmar under dagen du klarade målet om 250 steg och jämför din timaktivitetsnivå över tid.

Vad är Relax-menyn?

Relax-menyn på din Charge 2 erbjuder personliga andningsövningar. Mer information finns i Vad borde jag veta om Relax-appen på min Fitbit-enhet?

Kan jag ändra klockans urtavla?

För instruktioner om hur du byter urtavla, se Hur ändrar jag urtavla på min Fitbit-enhet?​

Kan jag se samtal, text- och kalendermeddelanden?

Charge 2 kan uppmärksamma dig på inkommande samtal, textmeddelanden och kalenderhändelser från din närliggande mobilenhet. Om du känner en vibration när din skärm är släckt, vrid handleden mot dig eller tryck på knappen inom en minut för att se notisen. Notisen är bara synlig på din aktivitetsarmband under en minut. Mer information finns i Hur får jag meddelanden från min telefon på min Fitbit-enhet?

Vad är ett larm?

Ett tyst alarm vibrerar för att försiktigt och ljudlöst väcka eller uppmärksamma dig på något vid den angivna tiden. Du kan ställa in upp till åtta återkommande eller enskilda larm. Mer information finns i Hur hanterar jag alarm på min Fitbit-enhet?

Vad är Charge 2 gjord av?

Armbandet som följer med Charge 2 är tillverkat av ett flexibelt och slitstarkt elastomermaterial som liknar det som används i många sportklockor. Det innehåller inte latex. Tillbehörsarmbandet finns i äkta läder.

Spännet och ramen på Charge 2 är gjorda av rostfritt stål av kirurgisk kvalitet. Även om allt rostfritt stål innehåller spår av nickel, vilket kan orsaka allergiska reaktioner hos någon med nickelkänslighet, uppfyller mängden nickel i alla Fitbit-produkter Europeiska unionens stränga Nickel-direktiv.

För våra läderarmband valde vi garverier som tillhandahåller läder i stor utsträckning inom modeindustrin. Efter en noggrann urvalsprocess färgas och behandlas lädret för att få en mjuk naturlig struktur. Läderbandet tillverkas så att det bibehålla det naturliga utseendet och känslan av läder och handplockas för att få en konsistent textur. Du kan förvänta dig att banden blir mer flexibla över tiden då de formar sig efter din handled. Observera att läderband inte rekommenderas för träning med hög intensitet. För information om skötsel av ditt läderband, se vår sida om Slitage och vård.

Senaste uppdatering: May 28, 2019