Vad bör jag veta om Fitbit Community?

Article Text
Fitbit-grupp i Fitbit-appen är ditt hem för träningsrelaterade nyheter, lokala evenemang, att kontakta vänner och upptäcka grupper.

Om du letar efter Fitbit-forumen kan du besöka https://community.fitbit.com.

Hoppa till:

Hur går jag med i Fitbit-grupp?

1. Nudda fliken Grupp Användarens tillagda bild > Komma igång.
  2. Välj öppna grupper du vill gå i och nudda sedan Klart. Du kan nu posta, ansluta till vänner och gå med i grupper i Fitbit-grupp.
Observera att första gången du interagerar med en Community-grupp eller skriver ett inlägg får du en prompt att verifiera din e-postadress. Följ anvisningarna på skärmen och återvänd sedan till Fitbit-appen för att delta i Fitbit Community.

Hur går jag med i Fitbit-grupperna?

För att gå med i en öppen grupp:
  1. Nudda fliken Grupp Användarens tillagda bild.
  2. Högst upp nuddar du Grupper > Upptäck fler grupper.
  3. Hitta grupper som matchar dina intressen och nudda Gå med.
För information om hur du går med och använder stängda grupper, se Vad behöver jag veta om stängda grupper i Fitbit-grupp?

Hur lämnar jag Fitbit-grupperna?

1. På gruppens huvudsida nuddar du de tre punkterna.
  2. Nudda Lämna gruppen.

Hur publicerar jag innehåll till Fitbit-grupper?

Dela information, bilder och prestationer med en grupp eller med alla dina Fitbit-vänner.
  1. Nudda fliken Grupp  Användarens tillagda bild  > Feed.
  2. Hitta alternativet att skapa ditt inlägg.
  3. Skriv din text, eller välj en prestation som ska delas.
  4. Nudda Nästa och välj de användare eller gruppen som du vill ska se ditt inlägg.
  5. Nudda Posta.

Hur tar jag bort ett inlägg på Fitbit-grupper?

• iPhones, iPads och Android-telefoner
  1. Nudda fliken Idag Användarens tillagda bildoch nudda din profilbild.
  2. Nudda ditt namn för att se din profil.
  3. Bläddra ner till Inlägg och nudda de tre punkterna i hörnet på inlägget du vill ta bort.
  4. Nudda Radera och bekräfta att du vill radera inlägget.
  • Windows 10-enheter
  1. Från översikten i Fitbit-appen nuddar du fliken Grupper >Feed.
  2. Hitta det inlägg du vill radera och nudda de tre prickarna i hörnet av inlägget.
  3. Nudda Radera och bekräfta att du vill radera inlägget.

Hur tar jag bort en kommentar på Fitbit-grupper?

• iPhones och iPads – svep åt vänster på kommentaren och nudda sedan Ta bort.
  • Android-telefoner – tryck ned på kommentaren och nudda sedan Ta bort den här kommentaren.

Hur delar jag ett inlägg på Fitbit-grupper på andra sociala medier?

För att dela ditt inlägg utanför Fitbit Community:
  1. Nudda fliken GrupperAnvändarens tillagda bild > Feed.
  2. Hitta alternativet att skapa ditt inlägg.
  3. Skriv din text, eller välj en prestation som ska delas.
  4. Nudda Nästa > Dela på annat håll.
  5. Välj en app från din telefon för att dela ditt inlägg.

Hur uppmuntrar jag och kommenterar inlägg på Fitbit-grupper?

För att uppmuntra en Fitbit-vän nuddar du Hälsning längst ner i deras inlägg. Att kommentera inlägg:
  1. Längst ner på ett inlägg nuddar du Kommentar.
  2. Skriv en kommentar och nudda sedan Skicka.

Hur nämner jag någon i ett inlägg eller en kommentar på Fitbit-grupper?

Du kan bara nämna dina vänner i dina inlägg. När du kommenterar ett offentligt inlägg kan du nämna andra medlemmar i gruppen som kommenterade samma inlägg. För att få meddelanden om ett inlägg måste inlägget ursprungligen komma från dig eller så måste du ha lämnat en kommentar.

För att nämna en vän eller annan gruppmedlem i en post eller kommentar:
  1. Längst ner på ett inlägg nuddar du Kommentar.
  2. Skriv din kommentar. För att nämna någon, skriv @ symbolen eller deras namn.
  3. Välj den person du vill nämna.
  4. Nudda Skicka.
Observera följande om att nämna vänner i ett inlägg eller en kommentar:
  • Du är begränsad till 5 omnämnanden per inlägg eller kommentar
  • Du kan inte nämna någon som blockerade dig
  • Du kan inte nämna dig själv

Hur lägger jag till eller tar bort vänner i Fitbit-grupper?

Så här lägger du till en vän:
  1. Nudda fliken Grupper  Användarens tillagda bild > Vänner.
  2. Nudda ikonen Lägg till vän.
  3. Välj en metod för att hitta vänner.
  4. Nudda ikonen Lägg till vän bredvid namnet eller e-postadressen till den vän du vill lägga till.
Du kan också skicka en vänförfrågan till en medlem i Fitbit-grupper. På fliken Grupper nuddar du en persons profilbild för att se sin profil > Lägg till vän.

Så här tar du bort en vän:
  1. Nudda fliken Grupper Användarens tillagda bild > Vänner.
  2. Nudda den vän du vill radera.
  3. Nudda de tre punkterna > Ta bort en vän.
För instruktioner om hur du lägger till eller tar bort Fitbit-vänner utanför Fitbit-grupper, se Hur kommer jag i kontakt med vänner på Fitbit?

Hur skickar jag privata meddelanden i Fitbit-grupper?

1. Nudda fliken Grupper  Användarens tillagda bild > Vänner.
  2. Nudda den vän du vill skicka ett privat meddelande till.
  3. Nudda Meddelande.
  4. Skriv ditt meddelande och nudda sedan Skicka.
Om du vill ta bort ett meddelande från din vy nuddar du meddelandet och håller kvar, nudda sedan Ta bort. Observera att din vän fortfarande kan se meddelandet.

Hur ser jag meddelanden om inlägg och meddelanden i Fitbit-grupper?

Se upp till 100 av dina senaste meddelanden i Fitbit-appen, inklusive privata meddelanden, uppdateringar om din Fitbit-aktivitet och kommentarer på dina inlägg i grupper.
  1. Nudda fliken Idag Användarens tillagda bild, nudda sedan inkorgsikonen Användarens tillagda bild längst upp till höger.
  2. Nudda Meddelanden längst upp på skärmen för att se vem som gillade eller kommenterade ditt inlägg och dina framsteg på dina Fitbit-mål.
  3. Nudda Meddelanden att se dina privata meddelanden.

OBS! För att få meddelanden om aktivitet på dina Fitbit-grupp-inlägg och nya meddelanden, se till att du aktiverar Meddelanden i dina push meddelandeinställningar. i Fitbit-appen nuddar du Användarens tillagda bild > din profilbild > Meddelanden >  se till att Meddelanden är aktiverade.

Hur rapporterar jag inlägg, användare och grupper i Fitbit-grupper?

Låt oss veta när du ser något som du tycker är olämpligt för vår grupp. Vi granskar rapporterade inlägg, kommentarer och profiler så fort som möjligt för att avgöra om en användare bröt mot gruppriktlinjerna.

Så här rapporterar du ett inlägg:
  1. Nudda de tre prickarna i hörnet av det inlägg som du vill rapportera.
  2. Nudda Rapportera inlägg.
  3. Välj din anledning att rapportera inlägget och nudda sedan Skicka feedback.
För att rapportera en kommentar:
  1. Hitta den kommentar du vill rapportera:
  • iPhones och iPads: svep åt vänster på kommentaren och nudda sedan Rapportera.
  • Android-telefoner: tryck ned på kommentaren och nudda sedan Rapportera den här kommentaren.
  • Windows 10-enheter: tryck och håll på kommentaren och nudda sedan Rapportera.
  1. Välj din anledning att rapportera inlägget och nudda sedan Skicka feedback.
Att rapportera en användare i Fitbit Community:
  1. Nudda de tre punkterna i deras profil.
  2. Nudda Rapportera profil.
  3. Välj din anledning att rapportera användaren och nudda sedan Skicka feedback.
Att rapportera en grupp i Fitbit Community:
  1. På gruppsidan nuddar du de tre punkterna.
  2. Nudda Rapportera grupp.
  3. Välj din anledning att rapportera gruppen och nudda sedan Skicka feedback.
Det bästa sättet att hålla Fitbit-grupper säkra är att rapportera en användare. Det strider mot våra Riktlinjer för grupper att peka ut och dela en misstänkt profil med gruppen.

Hur blockerar jag användare i Fitbit-grupper?

Att blockera användare från att se dina inlägg eller information:
  1. När du ser ett inlägg skrivet av en användare som du vill blockera, nuddar du användarens namn för att se deras profil.
  2. Nudda de tre punkterna > Blockera användare eller blockera vän
Om du vill avblockera användaren går du till Konto > Blockerade användare och väljer den person du vill avblockera.

Hur hanterar jag mina sekretessinställningar i Fitbit-grupper?

Du har kontroll över vem som kan se dina uppgifter. Om du vill veta mer om vilken information du kan dela i din Fitbit-profil och hur du kontrollerar vem som kan se den, se Hur hanterar jag min Fitbit-profil?

Varför ser jag sponsrade inlägg i min Fitbit-grupp?

Ibland kan du se sponsrat innehåll från våra samarbetspartners relaterade till hälso- och hälsovårdstjänster som är relevanta för dina hälso- och träningsmål. För att se till att sponsrat innehåll är relevant för medlemmarna i grupperna väljer vi grupper med liknande intressen för innehåll som ska visas i.

Om du vill veta mer om specifikt innehåll nuddar du inlägget.

Om du vill blockera ett konto som visar sponsrade inlägg ska du läsa Hur blockerar jag användare i Fitbit-grupper?

Varför kan jag inte verifiera min e-postadress?

Om du inte ser e-postmeddelandet för att verifiera ditt Fitbit-konto, kolla din skräppostmapp. Om du inte fick e-postmeddelandet, kontakta Kundsupport

Vad gör Fitbit för att hålla Fitbit-grupperna säkra?

Tyvärr kan bedragare och skadliga aktörer orsaka problem i Fitbit-grupper. Fitbit har åtagit sig att kontinuerligt förbättra säkerheten och tryggheten i våra grupper, och undersöker samt följer upp alla rapporterade inlägg, kommentarer och profiler. Tänk på att även om vissa konton kan verka misstänkta kan våra moderatorer fastställa att rapporterade användare inte har brutit mot några riktlinjer.

Vi uppmuntrar gruppmedlemmar att rapportera specifika profiler eller innehåll som bryter mot våra riktlinjer när vi fortsätter att moderera aktiviteten och letar efter nya sätt att säkerställa bästa möjliga grupp-upplevelse.
Senaste uppdatering: January 11, 2020