Hur installerar jag och hanterar appar på min Fitbit-enhet?

Din Fitbit-enhet levereras med en mängd olika appar förinstallerade inklusive Alarm, Väder och Träning. Svep åt vänster från klockskärmen för att se de appar som för närvarande finns installerade. Installera ytterligare appar genom att använda galleriet i Fitbit-galleriet.

Appar kan publiceras antingen offentligt eller privat. Offentligt delade appar visas i Fitbit-galleriets sökresultat och är föremål för granskning av Fitbit. Privatdelade appar, som vanligtvis används för test av utvecklare, kan bara hittas genom att klicka på en direktlänk till appen. Installera bara appar från källor du känner till och litar på och tänk på vilken information du delar med tredje part.

Om du har problem med att installera en app kan du se Hur konfigurerar och felsöker jag appar på min Fitbit-enhet?