Hur utvecklar jag nya appar till Fitbit App Gallery?

Article Text
Serierna Fitbit Ionic och Fitbit Versa ger utvecklare möjlighet att skapa och ladda upp appar till Fitbit App Gallery.

Hoppa till:

Var kan jag ladda ner SDK?

SDK finns tillgängligt på https://dev.fitbit.com/.

Vilka typer av appar kan jag bygga?

Du kan bygga alla typer av appar i enlighet med Fitbits App Gallery-riktlinjer, allt från nya urtavlor till olika typer av träningsappar. Information från klockans pulssensor, accelerometer, gyroskop, barometer och GPS är alla tillgängliga att använda.

Finns det några avgifter för att skicka in en app till App Gallery?

Det finns ingen kostnad för att skicka in en app till App Galleriet.

Behöver min app granskas?

Om du vill dela en app med din familj eller vänner behövs ingen appgranskning. Dessa privata appar är inte tillgängliga via App Gallery och du måste skicka appens länk direkt till andra.

För att dela en app offentligt med Fitbit-användare måste appen granskas av Fitbit-teamet. Appen utvärderas för innehåll och kvalitet utifrån App Gallery-riktlinjerna. När appen är godkänd blir den tillgänglig för alla användare via App Gallery. Mer information om inlämningsprocessen finns på https://dev.fitbit.com/​.

Vilka länder kan jag släppa min app i?

Appar kan vara tillgängliga globalt eller begränsat till vissa länder. Mer information finns på https://dev.fitbit.com/.

Var hittar jag mer information om att utveckla appar?

Om du vill veta mer om att utveckla appar till App Gallery, se https://dev.fitbit.com/.
Senaste uppdatering: September 9, 2019