Hur kopplar jag in min Fitbit-klocka till Wi-Fi?

Article Text
Anslut din Fitbit-klocka till ditt Wi-Fi-nätverk för att ladda ner spellistor och appar från Fitbit-app-galleriet och för snabbare uppdateringar av fast programvara.

Hoppa till:

Vilka typer av Wi-Fi-nätverk kan min Fitbit-klocka ansluta till?

Versa kan ansluta till öppna, WEP-, privata WPA- och privata WPA2-Wi-Fi-nätverk. Din klocka kommer inte att ansluta till 5 GHz, 802.11ac, företags WPA- eller offentliga Wi-Fi-nätverk som kräver inloggningar, abonnemang eller profiler. Om du ser en inloggningsportal när du ansluter till Wi-Fi-nätverket på en dator, stöds inte nätverket. En inloggningsportal öppnar en webbsida i din webbläsare och kan begära ett användarnamn och lösenord, betalning eller godkännande av villkor. De ä vanliga när du ansluter till Wi-Fi-nätverk på hotell, flygplatser, kaféer och andra offentliga platser. Du får bäst resultat om du kopplar klockan till ditt Wi-Fi-nätverk i hemmet eller på jobbet. Se till att du känner till nätverkslösenordet innan du ansluter.

Observera att du kan ansluta din klocka till en personlig hotspot som låter dig dela mobiltelefondata när du inte har tillgång till ett Wi-Fi-nätverk. Ytterligare dataavgifter från mobiloperatören kan förekomma.

Hur hittar jag mitt lösenord och säkerhetsinställningarna för Wi-Fi-nätverket?

Du finner instruktioner i Hur hittar jag mitt lösenord och säkerhetsinställningarna för Wi-Fi-nätverket?

Hur lägger jag till ett Wi-Fi-nätverk i min Fitbit-klocka?

Du uppmanas att ansluta din klocka till ett Wi-Fi-nätverk under installationen. Om du hoppar över det här steget eller vill lägga till andra nätverk i din klocka, gör du följande:
  1. I Fitbit-appen nuddar du fliken Idag Användarens tillagda bild > din profilbild > din visningspanel.
  2. Nudda Wi-Fi-inställningar.
  3. Nudda Lägg till nätverk och följ anvisningarna på skärmen för att ansluta din klocka.
När du har lagt till ett Wi-Fi-nätverk hämtar din klocka automatiskt ny musik eller appar när den är ansluten till laddaren och inom nätets räckvidd.

Hur ändrar jag Wi-Fi-nätverket som min Fitbit-klocka är ansluten till?

Din klocka kan lagra upp till 5 olika Wi-Fi-nätverk. Den ansluts automatiskt till ett tillgängligt Wi-Fi-nätverk när den är ansluten till laddaren. Om det finns 2 eller fler Wi-Fi-nätverk inom räckvidd, välj det nätverk som din klocka ska ansluta till:
  1. I Fitbit-appen nuddar du fliken Idag Användarens tillagda bild > din profilbild > din visningspanel.
  2. Nudda Wi-Fi-inställningar. Vänta ett ögonblick tills listan över nätverk visas.
  3. Nudda nätverksnamnet och nudda Anslut.

Varför ansluter inte min Fitbit-klocka till Wi-Fi?

Om du har problem med att ansluta din klocka till Wi-Fi, granska felsökningsstegen i Varför ansluter inte min Fitbit-klocka till Wi-Fi?

Senaste uppdatering: August 13, 2019