Hur lyssnar jag på musik och poddar på min Fitbit-klocka?

Med musikappen på din Fitbit Ionic eller Fitbit Versa-serie* kan du lagra och spela flera timmar av dina favoritlåtar och poddar direkt på din handled. När du har hämtat spellistor till din klocka, anslut Bluetooth-hörlurar eller en annan ljudenhet för att lyssna på dina ljudspår.

* Denna funktion är inte tillgänglig på Fitbit Versa Lite Edition.

För att ladda ner spellistor till din klocka behöver du en dator med en Wi-Fi-anslutning och gratis Fitbit Connect-app.

Se Hur laddar jag ned spellistor i min Fitbit-klocka? nedan för detaljerade instruktioner om hur du installerar appar och hämtar spellistor.

Tänk på att du bara kan föra över filer som du äger eller som inte kräver en licens.

Mer information om hur du använder appen Deezer för att ladda ner spellistor till din klocka finns i Hur lyssnar jag på Deezer-spellistor på min Fitbit-klocka?

Om du bor i USA kan du också använda Pandora-appen för att ladda ner stationer till din klocka. För mer information, se Hur lyssnar jag på Pandora-stationer på min Fitbit klocka?