Hur ansluter jag Bluetooth-ljudenheter till min Fitbit-klocka?

Information

Article Text
Anslut upp till 8 Bluetooth-enheter för att lyssna på spellistor på din Fitbit-klocka*.
* Denna funktion är inte tillgänglig på Fitbit Versa Lite Edition.

Hoppa till:

Hur parkopplar jag hörlurar eller högtalare till min Fitbit-klocka?

1. Aktivera parkopplingsläget på dina Bluetooth-hörlurar eller högtalarna.
  2. På din klocka öppnar du appen InställningarAnvändarens tillagda bild > Bluetooth.
  3. Tryck på + Ljudenhet. Din klocka söker efter närliggande enheter.
  4. När din klocka hittar närliggande Bluetooth-ljudenheter, visas en lista på skärmen. Tryck på namnet på enheten du vill parkoppla.
    Användarens tillagda bild

När parkopplingen är klar visas en bock på skärmen.

Kan jag automatiskt ansluta Fitbit Flyer till min Fitbit-klocka?

När du har kopplat Fitbit Flyer till din klocka ansluts de två enheterna automatiskt när de är inom räckvidd och på. Mer information finns i Hur ansluter jag Flyer till mina ljudenheter?

Hur ändrar jag Bluetooth-ljudenheten som min Fitbit-klocka är ansluten till?

Så här lyssnar du på ljud med en annan Bluetooth-ljudenhet:
  1. På din klocka öppnar du appen InställningarAnvändarens tillagda bild.
  2. Tryck på Bluetooth.
  3. Tryck på den ljudenhet du vill använda eller parkoppla en ny enhet. Vänta sedan ett ögonblick medan enheten ansluts.

Hur tar jag bort en ljudenhet som är ansluten till min Fitbit-klocka?

Så här tar du bort en Bluetooth-ljudenhet:
  1. På din klocka öppnar du appen InställningarAnvändarens tillagda bild
  2. Tryck på Bluetooth
  3. Bläddra ner och tryck på Ta bort
  4. Tryck på enheten du vill ta bort och tryck sedan på Ja för att bekräfta.