Om Fitbit Ionic

Article Text
Fitbit Ionic är klockan som är designad för ditt liv. Hitta vägledningen för att nå dina mål med dynamisk träning, inbyggd GPS, kontinuerlig pulsspårning med mera.

Hoppa till:

Vilken statistik kan jag se på Ionic?

Svep upp från urtavlan på Ionic för att komma åt Fitbit Idag, som spårar upp till 7 av dessa stats:
  • Kärnstatistik: steg som tagits idag, kalorier som förbränts, sträcka, trappor, aktiva minuter och målhistorik under de senaste 7 dagarna
  • Steg per timme: steg som tagits under aktuell timme och antalet timmar när du nådde ditt mål för aktivitet per timme
  • Puls: aktuell puls och din pulszon eller vilopuls (om ej i en zon), tid i varje pulszon och din konditionspoäng
  • Motion: antal dagar du nådde ditt övningsmål denna vecka och upp till 5 av dina senaste spårade träningar
  • Cykelspårning: information om var du är i din menstruationscykel, om tillämpligt
  • Sömn: tid sovandes, tid i varje sömnstadium och din sömnhistorik under de senaste 7 dagarna
  • Vatten: vattenintag loggat idag och historik över de senaste 7 dagarna
  • Mat: kalorier som ätits, resterande kalorier och din makronäringsfördelning i procent
  • Vikt: vikt kvar att gå ner eller upp för att nå ditt mål, din nuvarande vikt och dina framsteg sedan du senast satte ditt viktmål
  • Medaljer: nästa dagliga medalj och livstidsmedalj du kommer att låsa upp
Varje panel kan svepas åt vänster eller höger för att visa all statistik. Nudda +-ikonen på vatten- eller viktpanelen för att logga en post.
Användarens tillagda bild
Observera att Fitbit Idag visar maximalt 7 paneler. Du väljer de paneler du vill se genom att trycka på Inställningar längst ner på sidan och välj upp till 7 statistiker att registrera.

Om du vill ordna om panelerna håller du in en rad och drar sedan uppåt eller nedåt för att ändra position.

Vilken statistik kan jag se på min Fitbit-översikt?

Synkronisera Ionic till din Fitbit-översikt och hitta din dagliga och historiska statistik, träningshistorik, sömndata med mera:

Hur spårar jag träningen med Ionic?

Få mer exakt statistik när du spårar specifik träning med träningsappen (Användarens tillagda bild) på Ionic. Välj mellan över ett dussin typer av träning för att anpassa appen med dina favoriter. Viss typ av träning som att springa, cykla och vandra använder automatiskt GPS för att spåra ytterligare statistik som t.ex. en karta över din rutt och höjd som nåtts. Mer information finns i Hur anpassar jag övningar på min Fitbit-enhet?

Användarens tillagda bild

Kan jag ändra hur klockan ser ut på Ionic?

För instruktioner om hur du byter urtavla, se Hur ändrar jag urtavla på min Fitbit-enhet?​

Vilka typer av aviseringar kan jag se på Ionic?

Ionic kan uppmärksamma dig på samtal, SMS, kalenderhändelser, e-postmeddelanden och andra push-aviseringar från appar på din telefon som är i närheten. Ionic lagrar dina 30 senaste aviseringar och tar automatiskt bort dem efter 24 timmar. Mer information finns i Hur får jag meddelanden från min telefon på min Fitbit-enhet?

Användarens tillagda bild

Kan jag ställa in ett tyst alarm på Ionic?

Om du vill bli väckt på morgonen eller varnad en viss tid på dagen kan du ställa in upp till 8 tysta larm som ska vara aktiva varje dag eller på vissa dagar. Ställ in en tid för larmet att vibrera, eller använd Smart Wake för att låta Ionic hitta den bästa tiden att väcka dig från och med 30 minuter före den inställda tiden. Mer information finns i Hur hanterar jag tysta alarm på min Fitbit-enhet?

Användarens tillagda bild

Kan jag slutföra en guidad andningssession på Ionic?

Relax-appen (Användarens tillagda bild) på Ionic erbjuder personligt guidade andningssessions som hjälper dig att hitta stunder av lugn under dagen. Du kan välja mellan 2 minuter och 5 minuter långa sessioner. Mer information finns i Vad borde jag veta om Relax-funktionen?

Användarens tillagda bild

Kan jag hämta och lyssna på musik och podcasts med Ionic?

Lagra flera timmar av dina favoritspellistor i Musik-appen (Användarens tillagda bild) på Ionic. Koppla ihop Fitbit Flyer eller en annan Bluetooth-ljudenhet till Ionic för att lyssna på musik och podcasts utan att behöva telefonen. Mer information finns i Hur lyssnar jag på musik och podcaster på min Fitbit-klocka? och Hur ansluter jag Bluetooth-ljudenheter till min Fitbit-klocka?

Med appen Deezer (Användarens tillagda bild) för Ionic kan du hämta dina Deezer-spellistor och Flow direkt till din klocka. Mer information finns i Hur lyssnar jag på Deezer-spellistor i min Fitbit-klocka?

Om du bor i USA kan du även använda Pandora-appen (Användarens tillagda bild) för att hämta stationer till Ionic. Mer information finns i Hur lyssnar jag på Pandora-stationer på min Fitbit klocka?

Kan jag göra betalningar med Fitbit Pay på Ionic?

Med Fitbit Pay (Användarens tillagda bild) kan du lägga till dina kredit- och betalkort för Ionic. Gör kontaktlösa betalningar direkt från din klocka. Mer information finns i Vad borde jag veta om Fitbit Pay?

Kan jag slutföra en Fitbit Coach-träning på Ionic?

Fitbit Coach-appen (Användarens tillagda bild) ger guidad kroppsviktsträning på din handled för att hjälpa dig att hålla dig vältränad, var du än är. Mer information finns i Hur använder jag Fitbit Coach-appen på Ionic?

Användarens tillagda bild

Kan jag lägga till nya appar på Ionic?

Installera ytterligare appar med Fitbit-app-galleriet. Mer information finns i Hur installerar jag och hanterar appar på min Fitbit-klocka?

Kan Ionic påminna mig om att jag ska röra på mig?

Ionic spårar din inaktiva tid under dagen och påminner dig om att du ska röra på dig. 10 minuter innan varje hel timme kommer du att känna en vibration om du inte har gått åtminstone 250 steg. Kontrollera din översikt för att se vilka timmar under dagen du klarade målet om 250 steg och jämför din timaktivitetsnivå över tid. Mer information finns i Vad är en påminnelse om att röra på sig?

Vad är Ionic gjord av?

Boetten och spännet på Ionic är gjorda av anodiserat aluminium. Även om anodiserat aluminium kan innehålla spår av nickel, vilket kan orsaka allergiska reaktioner hos någon med nickelkänslighet, uppfyller mängden nickel i alla Fitbit-produkter Europeiska unionens stränga Nickel-direktiv.

Armbandet som följer med Ionic är tillverkat av ett flexibelt och slitstarkt elastomermaterial som liknar det som används i många sportklockor. Det innehåller inte latex. Armband finns i äkta läder.

För våra läderarmband valde vi garverier som tillhandahåller läder för användning till modeaccessoarer. Efter en noggrann urvalsprocess färgas och behandlas lädret för att få en mjuk naturlig struktur. Läderbandet tillverkas så att det bibehålla det naturliga utseendet och känslan av läder och handplockas för att få en konsistent textur. Du kan förvänta dig att banden blir mer flexibla över tiden då de anpassar sig efter din handled. Observera att läderband inte rekommenderas för träning med hög intensitet. För information om skötsel av ditt läderband, se vår sida om Slitage och vård.