Hur lyssnar jag på Pandora-stationer på min Fitbit klocka?

Article Text
Med Pandora-appen Användarens tillagda bild på Fitbit Ionic och Fitbit Versa-serien* kan du ladda ner dina mest spelade Pandora-stationer eller populära sammanställda träningsstationer direkt till din klocka. När du har laddat ner stationer, anslut Bluetooth-hörlurar eller en annan Bluetooth-ljudenhet för att lyssna på din musik. För närvarande är den här funktionen tillgänglig för kunder i USA.
*Denna funktion är inte tillgänglig på Fitbit Versa Lite Edition

Observera att du behöver en betald prenumeration på Pandora och en Wi-Fi-anslutning för att ladda ner stationer.
För information om hur du laddar ner personlig musik och ljudfiler med appen Musik Användarens tillagda bild, se Hur lyssnar jag på musik och podcast på min Fitbit-klocka?

Hoppa till:

Vem kan använda Pandora-appen?

Pandora-appen är tillgänglig för kunderna Ionic, Versa och Versa 2 i USA som har en betald prenumeration på Pandora. För mer information om Pandora-prenumerationer, se help.pandora.com.

Om du behöver skapa ett nytt Pandora-konto eller uppgradera din befintliga prenumeration kan du göra det innan du laddar ner Pandora-stationer till din klocka.

Vilka Pandora-stationer kan jag ladda ner till min Fitbit-klocka?

Välj att automatiskt synkronisera upp till 3 av dina mest spelade Pandora-stationer, eller välj upp till 3 populära träningsstationer för att ladda ner till din klocka. Om du har Thumbprint Radio på ditt Pandora-konto, hämtas det också till din klocka, oavsett vilket alternativ du väljer. Stationer laddas ner till din klocka automatiskt när den är ansluten till laddaren och inom ditt Wi-Fi-nätverk.

För mer information om hur du ansluter din klocka till Wi-Fi, se Hur ansluter jag min Fitbit-klocka till Wi-Fi?

Hur laddar jag ner Pandora-stationer i min Fitbit-klocka?

Börja här första gången du hämtar stationer till din klocka. Om du tidigare hämtat stationer, hoppa över till Hur hanterar jag Pandora-stationer på min Fitbit-klocka? för detaljer om hur du uppdaterar dina stationer. Observera att det kan ta minst 15 minuter att ladda ner varje station.
  1. Om du inte redan har gjort det ska du se till att din klocka kan ansluta till ditt Wi-Fi-nätverk. Mer information finns i Hur kopplar jag in min Fitbit-klocka till Wi-Fi?
  2. Gå tillbaka till översikten och nudda Media > Pandora.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att logga in på ditt Pandora-konto. Om du inte har ett betalt Pandora-abonnemang, uppgradera ditt befintliga konto eller skapa ett nytt konto och återvänd sedan till Fitbit-appen för att slutföra konfigureringen.
  4. I Fitbit-appen kan du välja att automatiskt synkronisera upp till tre av dina mest spelade Pandora-stationer eller manuellt välja upp till tre workout-stationer. Om du har Thumbprint Radio på ditt Pandora-konto, hämtas det också till din klocka, oavsett vilket alternativ du väljer.
  5. Anslut din klocka till laddaren. Stationer laddas ned automatiskt när klockan laddas och finns inom ditt Wi-Fi-nätverk eller nudda Tvångssynkronisera nu under Pandora-avsnittet i Fitbit-appen för att starta nedladdning utan laddaren. Beroende på hur mycket musik som laddas ned kan processen ta minst 15 minuter per station. Kontrollera nedladdningens förlopp på klockans skärm eller i Fitbit-appen
Om du vill se dessa steg utföras ska du titta på följande video (endast på engelska):

Hur lyssnar jag på Pandora-stationer på min Fitbit klocka?

Så här lyssnar du på dina stationer:
  1. När du har laddat ner dina stationer ansluter du en Bluetooth-ljudenhet, till exempel Fitbit Flyer-hörlurar eller en Bluetooth-högtalare, till din klocka. Mer information finns i Hur ansluter jag Bluetooth-ljudenheter till min Fitbit-klocka?
  2. Öppna Pandora-appen Användarens tillagda bild på din klocka och nudda en station för att spela. Du kan behöva bläddra ner för att se alla dina stationer.
Användarens tillagda bild
  1. Spela upp eller pausa ljudspåret eller nudda pilikonerna för att hoppa över till nästa spår eller föregående spår. Tryck på + och - för att styra volymen.
  2. Om du vill öppna ytterligare kontroller nuddar du ikonen med de 3 punkterna. Här kan du ändra Bluetooth-ljudutgångsenheten.
  3. För att lyssna på en annan station trycker du på bakåtknappen och nuddar en station. Observera att du kan behöva öppna Pandora-appen Användarens tillagda bild igen för att välja en annan station.
Obs! Öppna fjärrstyrning av musik för att ändra ljudspår eller justera volymen. Från vilken skärm som helst, nuddar och håll bakåtknappen på din klocka och svep till skärmen Fjärrstyrning av musik istället för att öppna Pandora-appen.

Hur hanterar jag Pandora-stationer på min Fitbit-klocka?

Välj att manuellt uppdatera Workout-stationerna på din klocka eller automatiskt synkronisera upp till 3 av dina mest spelade Pandora-stationer. Om du har Thumbprint Radio på ditt Pandora-konto, hämtas det också till din klocka, oavsett vilket alternativ du väljer.

Ladda ner dina mest spelade stationer

Om du använder auto-synkroniseringsalternativet uppdateras stationerna i din klocka automatiskt baserat på dina mest spelade stationer på Pandora. Observera att du inte kan välja vilka stationer som ska synkroniseras med din klocka.

Stationer uppdateras automatiskt när klockan laddas och inom ditt Wi-Fi-nätverk, så du behöver inte lägga till eller ta bort dina mest spelade stationer manuellt.

Lägg till eller ta bort Workout-stationer manuellt

1. I Fitbit-appen nuddar du fliken Idag Användarens tillagda bild > din profilbild > din enhetsbild.
  2. Nudda Media > Pandora.
  3. Under Valda stationer ska du leta upp alternativet för att radera en station eller lägga till en station från listan.
  4. Anslut din klocka till laddaren. Stationer laddas ner automatiskt när klockan laddas och är inom ditt Wi-Fi-nätverk. Du kan också nudda Tvångssynkronisera nu i Fitbit-appen för att lägga till stationerna i klockan.

Kan jag ge tummen upp eller tummen ner för låtar på min Fitbit-klocka?

För närvarande kan du inte ge tummen upp eller tummen ner för låtar på din klocka.

Varför kan jag inte ladda ner stationer till min Fitbit-klocka?

Anslut din klocka till laddaren. Stationer laddas ner automatiskt när klockan laddas och är inom ditt Wi-Fi-nätverk. Du kan också nudda Tvångssynkronisera nu i Fitbit-appen för att lägga till stationerna i klockan.

Information om hur du byter Wi-Fi-nätverk din klocka är ansluten till eller för att se till att din nätverkstyp är kompatibel, se Hur ansluter jag min Fitbit-klocka till Wi-Fi?

Om dina stationer inte verkar hämta, läser du felsökningsstegen i Varför kommer min Fitbit-klocka inte att ansluta till Wi-Fi? och Varför synkroniseras inte min Fitbit-enhet? Försök sedan igen för att ladda ner dina stationer.

Kan jag ladda ner ny musik utan att koppla in min klocka?

Så här laddar du ner musik utan laddare:
  1. I Fitbit-appen nuddar du fliken Idag Användarens tillagda bild > din profilbild > din enhetsbild > Media > Pandora.
  2. Nudda menyikonen Användarens tillagda bild > Tvinga synkronisera nu.
Observera att nedladdningen av musik kan vara batteriintensiv och Wi-Fi fungerar inte på din klocka när batteriets laddningsnivå är 25 % eller mindre.

Behöver jag ha min telefon i närheten för att kunna lyssna på stationer?

Du kan lämna din telefon hemma. När du har laddat ner dina stationer och kopplat en Bluetooth-ljudenhet till din klocka kan du lyssna på din musik var som helst.

Kan jag ta bort Thumbprint Radio från min Fitbit-klocka?

Thumbprint Radio laddas ner till din klocka automatiskt och kan inte tas bort utan att koppla bort ditt Pandora-konto från din Fitbit-klocka, vilket tar bort alla Pandora-stationer från din klocka.

Varför försvann mina Pandora-stationer från min Fitbit-klocka?

Om du inte längre ser dina stationer på din klocka kan det bero på att ditt Pandora-abonnemang löpt ut, du har överskridit gränsen för offline-enheter eller på grund av ett annat problem med ditt Pandora-konto. Mer information om ditt konto finns på help.pandora.com.

Se till att din klocka är laddad och inom ditt Wi-Fi-nätverk för att verifiera din kontostatus regelbundet, minst var 30:e dag.

Jag kan inte starta min gratis Pandora-utvärdering, vad ska jag göra?

Om du nuddade ”Start Free Trial” i Fitbit-appen men inte kan starta testperioden, kontakta Pandora för mer information om din behörighet.

Kan jag ladda ner nya Pandora-stationer till min Fitbit-klocka medan jag reser utanför USA?

Pandora-appen är endast tillgänglig för kunder i USA. Du kan lyssna på de stationer som redan laddats ner till din klocka utomlands i 30 dagar, men du kan inte ladda ner nya stationer.