Varför kan jag inte hämta musik och poddar till min Fitbit-klocka?

Information

Article Text
Om du vill lägga till musik i din klocka med hjälp av Musik-appen Användarens tillagda bild följer du stegen i Hur lyssnar jag på musik och poddar på min Fitbit-klocka? Om du inte kan hämta spellistor till din klocka kan du prova felsökningsstegen nedan.

För felsökningssteg för Deezer, se Hur lyssnar jag på Deezer-spellistor i min Fitbit-klocka?

För Pandora-felsökningssteg, se Hur lyssnar jag på Pandora-stationer på min Fitbit-klocka?

Felsökning

Kontrollera först att ditt Wi-Fi-nätverk fungerar korrekt och att din nätverkstyp är kompatibel med klockan. För att göra det går du igenom stegen i Varför ansluter inte min Fitbit-klocka till Wi-Fi?

När du har verifierat att nätverket är kompatibelt ansluter du din klocka till laddaren och ser till att den ligger inom räckvidden för ditt Wi-Fi-nätverk. För en starkare Wi-Fi-anslutning, flytta din klocka närmare din router.
Wi-Fi fungerar inte på din klocka när batterinivån är under cirka 25 %.

Jag kan inte ladda ner mina personliga musikspellistor till min Fitbit-klocka

För att hämta personlig musik och poddar måste klockan och datorn vara anslutna till samma Wi-Fi-nätverk. Följ stegen nedan för att verifiera att enheterna är anslutna till samma nätverk och försök att hämta dina spellistor igen:
  1. Nudda fliken Idag i Fitbit-appen Användarens tillagda bild, nudda sedan din profilbild.
  2. Nudda din klocka> Wi-Fi-inställningar.
  3. Se till att klockan och datorn är anslutna till samma nätverk. Om du vill se vilket nätverk datorn är på nuddar du Wi-Fi-symbolen (Användarens tillagda bild) på din skärm.
  4. Om din klocka och dator är anslutna till olika nätverk ska du ansluta klockan manuellt till samma nätverk som datorn. Återgå till skärmen Wi-Fi-inställningar i Fitbit-appen, nudda nätverksnamnet och nudda Anslut.
  5. Öppna musikappen Användarens tillagda bild på din klocka och nudda sedan Överför musik för att försöka igen. Observera att det kan ta upp till en minut innan dina spellistor visas på datorns skärm.
Om du fortfarande har problem med att hämta dina spellistor slutför du stegen nedan:
  1. Stäng av Bluetooth på din telefon, vänta 10 sekunder och sätt sedan på det igen.
  2. Synkronisera din Fitbit-klocka med översikten: För mer information, se Hur synkroniserar Fitbit-enheter sina data?
  3. Starta om din klocka genom att hålla den bakre (vänstra) och nedre knappen tills du ser Fitbit-logotypen.
  4. Öppna musikappen Användarens tillagda bild på din klocka och nudda sedan Överför musik
  5. Ta bort alla andra Fitbit-enheter från ditt konto och försök hämta dina spellistor igen. Minimera inte fönstret förrän överföringen är klar om du använder Windows 10.

Min Fitbit-klocka kopplas från Wi-Fi medan du hämtar personlig musik

Din klocka stannar bara i överföringsläge i några minuter. Om du tog några extra minuter för att välja dina spellistor; starta om hämtningen om du inte ser ”Använd datorn för att börja överföra musik” på klockans skärm. För att göra det, nudda Överför musik på din klocka igen och vänta några minuter för att hämtningen ska börja. För bästa resultat, anslut din klocka till laddaren innan du hämtar musik.

Om du fortfarande har problem med att hämta dina spellistor, kontakta Kundsupport